Skip to content

Trupa byron cântă în 2 decembrie cu Fanfara Militară în Cluj

Una dintre cele formațiile mele de suflet din România este byron și mă bucur să vă anunț că avem program în 2 decembrie:  trupa byron serbează 8 ani de activitate printr-un concert special la Teatru Național din Cluj – „Electric Marching Band”.

De ce este mai special concertul acesta?

Deoarece byron vor cânta alături de Fanfara Militara a garnizoanei Bistrița si alături de corul de elevi Excelsior. Sunt foarte curioasă și abia aștept să aud versiuni reorchestrate cu fanfara și cor. Ei au anunțat că vor avea ca invitați speciali doi muzicieni cu care au mai colaborat: solista Luiza Zan și violonistul Alexander Balanescu.

Dan Byron:

„Multumita actualelor canale de social media m-am reintalnit cu un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrita si, din vorba in vorba, am ajuns sa punem la cale un proiect. Bineinteles ca la inceput ne propuneam mult mai putine lucruri, insa cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atat ca intentii cat si ca finalitate”.

Am fost la multe concerte byron

byron este una dintre formațiile românești pe care o ascult oricând cu plăcere și am fost la multe concerte în Cluj și la diverse festivaluri.

La aproape fiecare concert am avut camera foto. Am căutat bine în calculator și am găsit câteva fotografii.

De exemplu, am scris aici despre primul concert byron la care am fost în Cluj.

În clubul Janis, Cluj.

Formatia byron Teodora Neagu (3)

La Festivalul Hameiului 2013

Formatia byron Teodora Neagu (1)

 Byron la Librăria Cărturești

Formatia byron Teodora Neagu (2)

byron la ArtMania 2011

Formatia byron Teodora neagu (4)

 Mă bucur foarte mult că byron rezistă, că își continua drumul muzical cu succes, cu inovații și cu noutăți inedite, cum este acest concert. Biletele s-au pus in vanzare prin www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro, in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour.

Dacă totul merge conform planului, în 2 decembrie vom fi la Teatrul Național, vom lua parte la un concert special și te sfătuiesc să îți cumperi bilet din timp. 🙂

3 thoughts on “Trupa byron cântă în 2 decembrie cu Fanfara Militară în Cluj”

  1. Pingback: Castigatori campanie "Trupa byron canta alaturi de Fanfara Militara Bistrita pe 2 decembrie" - Blogal Initiative

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.