Skip to content

Despre mine


Salut!

Eu sunt Teodora Neagu și sunt pasionată de comunicare, marketing, publicitate. e-commerce și de muzică, natură, fotografie, animale și tot ce este frumos. Am scris câteva cuvinte despre mine.

M-am născut în Sibiu, am urmat Colegiul Național Pedagogic Andrei Șaguna din Sibiu, secția Filologie. Deja știam că îmi place să scriu, să iau interviuri, să scriu recenzii.

În 2010 m-am mutat în Cluj-Napoca. Am început Facultatea de Jurnalism, Universitatea Babeș-Bolyai.

În timpul facultății am făcut voluntariat la multe evenimente: Zilele Clujului, TIFF, festivalul Comedy Cluj.

De asemenea, am făcut practică jurnalistică la câteva publicații: Ziua De Cluj, Foaia Transilvană, Tribuna Sibiu Clujul Cultural, Flip Flop (nu mai există), Iconcert.

Pentru aceste site-uri/ publicații am scris recenzii de evenimente, interviuri sau am publicat fotografii de la diverse evenimente/ festivaluri.

În 2012 m-am angajat oficial la primul meu job la magazinul online Tiparo.ro ca Social Media manager/ Copywriter. Acest prim job a fost perfect pentru mine, am învățat o mulțime de lucruri și am intrat direct în domeniul comerțului online, într-o perioadă în care era începutul activităților în Social Media, PPC, SEO etc în România.

în 2013 am început programul de masterat tot din cadrul UBB „Media Communication”.

Am deschis singură primul meu blog în 2010 pe WordPress.com din dorința de a avea spațiul meu în care să public interviuri, cronici la evenimente, sugestii, reportaje, editoriale, fotografii și opinii. Din păcate, pe multe dintre ele le-am pierdut din cauză că s-au „stins” proiectele pentru care scriam, domeniile web nu mai există și implicit, materialele s-au pierdut.


 

Ce lucrez și unde am lucrat

 

Unde am lucrat înainte:

  • Am lucrat la magazinul online de băuturi Bautura-online.ro în perioada 2016-2019
  • Am lucrat la magazinul online Canar, importator direct de produse cosmetice și parfumuri originale de la branduri consacrate și de lux. Magazinul nu mai există.
  • Am lucrat la magazinul online de cadouri personalizate si decor Tiparo.ro din 2012-2016 (februarie).
  • Îmi place muzica – cânt la chitară și voce. Am fost solistă vocală în formația Coverkill, Calling Memphis. În 2014 am înființat formația Self-ish, dar din păcate nu mai cântăm împreună.
 
Ce am mai făcut?

  • Am fost blogger oficial la festivalul Artmania din Sibiu, la Peninsula, Cluj Arena (când au cântat Scorpions, Smokie) și la multe alte evenimente.
  • Am colaborat cu Iconcert si cu ClujulCultural.ro
  • Sunt Am fost membru al echipei Flip Flop, un site de evenimente, cronici și interviuri, dar din păcate nimeni nu se mai ocupă de acest proiect.
  • Am deschis un proiect de interviuri, fotografii și filmări împreună cu câțiva colegi: DailyShot. Acest proiect este acum întreținut de unul dintre colegii mei.
 
Multe altele, sper să am timp cândva să actualizez această pagină. 🙂
 

Mail: contact@teodoraneagu.ro

Formular contact aici

Mulțumesc.

Mă găsești aici:

Îți recomand reportajele: