Skip to content

Salut!

Eu sunt Teodora.

Îmi plac cuvintele aranjate frumos, în fraze cu sens.

Mă ocup de (re)scrierea textelor pe site-uri de Ecommerce, B2C sau B2B, dau viață paginilor web prin cuvinte alese, care au un impact asupra cititorilor.

Cu o experiență de 10 ani în marketing, vin cu idei și soluții personalizate pentru fiecare business și ajut brandurile să comunice online.

teodora neagu poza oficiala

Despre mine

Sunt pasionată de scris, comunicare, marketing, muzică. Am studiat Jurnalism și Media Communication, iar în 2012 am intrat în domeniul Ecommerce. Atunci am început să descopăr ce înseamnă să îmbini pasiunea cu munca.

Am lucrat la 3 magazine online și la agenția de digital marketing ZEA. De la începutul carierei, am trecut prin mai multe roluri, începând de la copywriter, Social Media Manager, până la marketing specialist și Project Manager.

te pot ajuta CU

Servicii de copywriting

și nu numai:

Texte website

Scriu conținut nou sau îmbunătățesc conținutul existent pe site-ul tău. Homepage, USP, landing pages ș.a.

Email marketing​

Setup cont, strategie, planificare secvențe emailuri, segmentare, automatizare, content, imagini și design.

Audit UX​ & Ecommerce

Analiză website, content, design, UX, comunicare. Testare funcționalități & mobile. Recomandări.

Project Manager Marketing

Coordonez echipa, taskuri și monitorizare, proceduri de lucru și standardizarea proceselor.

Blog Content

Articole de blog documentate, unice, scrise pentru a-ți îndeplini obiectivele de SEO, educare sau awareness.

Social Media

Plan editorial, creare conținut în concordanță cu obiectivele de business. Design, template-uri, broșuri digitale ș.a.

De ce să lucrăm împreună?

Lucrez de 10 ani în marketing și comunicare. Am experiența cu magazine online, marketeri, agenții, cu business-uri B2B și altele.

Rezultatele sunt cele mai importante. Pe baza lor poți lua decizii de viitor, de bugete și de campanii, colaborări. Vin cu idei de campanii, texte, proceduri de lucru, îmbunătățirea site-ului. În funcție de rezultate, sunt recomandate optimizările, modificări ale campaniei.

Mereu iau în serios ceea ce am de făcut. Sunt organizată, comunicativă, empatică. Mă documentez și scriu conținut adaptat.

Munca în agenție este diversificată, iar clienții sunt din nișe diferite, cu nevoi specifice.

M-am ocupat de mai multe aspecte: relația cu clienții, idei de campanii, texte, de buna desfășurare a colaborării, raportarea rezultatelor și de comunicare cu ambele echipe. Mi-am adus aportul în echipă cu proactivitate și cu o atitudine pozitivă, pentru a scala vânzările partenerilor.

Din experiența mea ca angajat la 3 magazine online, am trecut prin toate etapele unui Ecommerce și îi înțeleg nevoile. Din experiența de agenție, am gestionat proiecte și echipe diverse, de Ecommerce, servicii, B2B, aplicații mobile ș.a.

Realizez audit de website, vin cu recomandări de îmbunătățire, de content, email marketing, blog content, automatizare de email și strategie de marketing.

teodora campian copywriting-1

Testimonial

De fiecare dată când am colaborat cu Teodora, am fost foarte mulțumit de rezultat. Colaborare lină, comunicarea foarte facilă, rezultate pe măsura așteptărilor. O recomand pe Teo cu drag!

Îți dorești să ne cunoaștem?

Hai să povestim despre proiectul tău!

Sunt dornică să aflu mai multe despre tine, despre business-ul tău și să vedem cum putem colabora pentru a avea rezultatele dorite. Îmi place să întâlnesc oameni noi și proiecte interesante, provocatoare.

Putem stabili o întâlnire online sau ne putem vedea la o cafea în Cluj-Napoca. ☕

Urmărește-mă pe Social Media

Scrie-mi mesajul aici 👇