Skip to content

Byron au cântat în Cluj! Perfect!

Citeam zilele trecute aici la Chinezu că este în căutare de „ambasador” la concertul Byron din Janis Club din Cluj.

Încă nu știu dacă a fost până la urmă vreun blogger care sa fie ambasador la concert, în această funcție care sună destul de pompos și care  desigur că mi-ar fi plăcut, deși e doar așa, cu numele.

Așa că ambasadoare sau nu, am fost miercuri la concert. Un concert de altfel foarte bun, așa cum mă așteptam de la băieți.

Cu noua mea jucărie, tot Fujifilm, dar mai performant, am realizat și câteva fotografii, care pot fi găsite pe FlipFlop, dar și aici, pe blog.

Să scriu puțin despre concert, dar de data aceasta va fi o postare foarte scurtă.

Evident că ora de începere nu a fost respectată, dar cred că din cauza publicului care nu era foarte numeros, ceea ce a fost mai ok, deoarece Janis Club nu mi se pare un loc tocmai potrivit pentru un concert cu un public foarte mare. Localul este numai bun pentru concerte mai micuțe și drăguțe.

Ceea ce a fost foarte enervant era că în spatele muzicienilor, pe acel ecran pe care îl puteți vedea, erau reclamele la clubul Janis. Astfel că era foarte enervant să tot vezi în spatele lor cum se derulează reclame la ofertele lor, la party-uri și despre revelion. Dar până la urmă, le-au înlăturat, astfel încât fotografiile au putut fi făcute doar cu blitz.

Publicul a fost așa cum trebuia să fie: receptiv, deschis și a interacționat în mod direct cu membrii formației.

Foarte frumos momentul în care clăparul 6fingers a cântat și la acordeon.

Acesta este un lucru care îmi place la unii muzicieni: faptul că știu să cânte la mai multe instrumente. Bravo!

Publicul a mai cerut inca de două ori bis. Așa că Dan nu s-a mai așezat pe scaun și a interacționat și mai mult cu publicul, care cerea încă două melodii măcar. Nimeni nu se mai sătura.

Mulțumim pentru un concert bun, mulțumim pentru muzica voastră și pentru dăruirea de care dați dovadă!

PS: Site-ul lor e foarte fain http://www.byronmusic.ro/

PS 2: Reamintesc că mai multe fotografii realizate de mine găsiți pe FlipFLop, dar și o cronică scrisă de Paula Boarță.

7 thoughts on “Byron au cântat în Cluj! Perfect!”

 1. Pingback: Trupa byron cântă în 2 decembrie cu Fanfara Militară în Cluj - Blog with a hat and a guitar

 2. sincer, ți se pare normal să aștepți o oră în atmosfera de acolo? publicul a fost așa de „numeros” tocmai pentru că s-a ținut concertul în Janis, mai mulți prieteni mi-au zis că ar fi venit și ei dar nu le mai trebuie Janis cât trăiesc *mirosul și jegul au fost primele motive invocate*
  sincer cred că Byron ar fi trebuit să cânte oriunde altundeva,
  mă bucur că au fost totuși oameni care au avut răbdare să vadă un concert de calitate

  1. Asa e. Si eu am fost retincenta la ideea de a merge la un concert in Janis, de fiecare data am ezitat, fiind o pivnita cam imputita. Dar am zis ca baietii merita si chiar sper ca data viitoare sa cante intr-un loc mai potrivit pentru concerte 🙂

   1. de la 21:30 în le general (vis-a-vis) a fost trupa de acoperire, când am ajuns la 23 și un pic acolo ei încă mai cântau, tot barul era în picioare și cânta cu ei:) deci se poate, sunt sigur că nu cei de la byron au fost de vină dar na, ei au tras ponoasele oarecum:),
    sincer mi-a fost atât de scârbă de infecția aia numită janis, că nici măcar de rău nu am vrut să mai scriu:)) nu înțeleg cum rezistau ceilalți pe acolo (nu cred că-s chiar atât de pisi:) )

   1. Lasa ca data viitoare o sa umple Irish-ul sau de ce nu, Le General-ul ;)pana sa merg la concert, am refuzat sa mai intru catva timp in Janis sau Stuf si a fost mai buna viata mea. Ma rog 🙂 faini baieti Byron

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.