Skip to content

Cum a fost la bătălia generațiilor la Transylvania Music Event 2014. Young Party

Transylvania Music Event este primul festival organizat în noua Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Organizatorii ne-au propus în acest an o bătălie a generațiilor cu două runde: Youth Party și We love the 90’s. Aseară a început „bătălia” cu Youth Party, dorit a fi cel mai mare party indoor.

Pe scenă au urcat muzicienii Rudimental DJ set, Golan, Chicane DJ set, Șuie Paparude, Gabriel Ross, Stefanno B2B Julianno.

Dj seturile de la Golan, Stefanno B2B Julianno și Gabriel Ross au încălzit atmosfera, iar publicul a fost foarte receptiv la muzica prezentă în prima seara a evenimentului.

Șuie Paparude

Șuie Paparude, ca de obicei, au fost foarte bine primiți de public. Bean, Michi şi Dobrică au făcut atmosfera perfectă pentru a-i întâmpina pe headlineri. Șuie Paparude nu au avut un recial foarte lung, dar au cântat cele mai cunoscute melodii, iar publicul a cântat la unison cu ei, aplaudând și urlând.

Youth Party Teodora Neagu (12)

Rudimental – Feel the love

Cei mai așteptați artiști ai serii au fost Rudimental DJ set, adică DJ Locksmith la pupitru și Mark la trompetă. Deși existau persoane care aveau dubii și nu au înțeles exact ce presupune Rudimental DJ set, pe scenă nu a fost întreaga formație, ci doar dj-ul și trompetistul. Ei au reușit să facă atmosferă cu hiturile Feel the love, Not giving in, Waiting all night, dar și cu alte melodii celebre precum Hit the road Jack și alte preluări ritmate.

We love the 90 teodora neagu (19)

După Rudimental, pe scenă a urcat Chicane, iar publicul rămas în sală a dansat și s-a simțit bine pe ritmurile electro-trance-house ale britanicului. Chicane a lansat albumul „The Sum of Its Parts” și a  antrenat publicul cu melodii mai vechi și cu noile melodii de pe album.

Organizarea Youth Party

Ca la aproape orice festival, la Transylvania Music Event orice băutură se poate cumpăra cu jetoane. Prețul unui jeton este 7 lei, iar o bere costă un jeton. De asemenea, pentru a lăsa haina la garderobă se percepe o taxă de 1 leu.

Youth Party Teodora Neagu (46)

La garderobă au existat anumite probleme de gestionare a hainelor, astfel că organizatorii au scris un mesaj pe pagina de Facebook a festivalului:

În urma unei situații neprevăzute întâmplate la garderobe, avem haine care nu au fost revendicate.
Posesorii lor sunt așteptăți astăzi (sâmbătă) între orele 16:00-20:00 și mâine(duminică) între orele 12:00-16:00 la Sala Polivalentă – Casa de Bilete pentru a identifica și recupera bunurile. Ne cerem scuze pentru cele întâmplate. Pentru astăzi am suplimentat numărul de garderobe.

Cu lumini colorate, lasere, cu foc pe scenă și cu confetti, Youth Party a arătat foarte bine din ochii celor din public, dar din păcate sunetul nu a fost la cele mai înalte standarde. Sonorizarea a fost o problemă a primei seri a festivalului.

Youth Party Teodora Neagu (27)

Per total atmosfera a fost electrică la Young Party, iar publicul a fost divers, de la cele mai fragede vârste până la persoane adulte amatoare de muzică electronică.

Așteptăm a doua rundă a bătăliei muzicale și de distracție. Astăzi îi vom vedea live la We love the 90’s: SNAP!, NANA, ICE MC, LOONA.

Galeria foto este si aici pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.