Skip to content

Susținem echipa olimpică a României.

A trecut și ziua mea, ziua Europei, ziua copilului și alte sărbători. Acum încep să recuperez și să scriu tot ce nu am avut timp să scriu, că doar a început sesiunea și încep iar să nu vreau să învăț și să scriu tot ce aveam de  scris.

În 1 iunie am fost invitată în parcul Farmec de pe strada București pentru a fi copil din nou. Adică să jucăm „șencăl”, adică elastic, să ne jucăm cu mingea, să bem suc și să mâncăm prăjituri, adică tot ceea ce ne place să facem dar nu mai facem, pentru că cică suntem mari.

Multumesc mult pentru invitatie si cel mai rău îmi pare că nu am mai rămas, a trebuit să plec repede pentru că aveam prima activitate din cadrul TIFF.

Uitați ce fain a fost, toată lumea s-a simțit bine:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0tBGVsmFpkI&feature=player_embedded]

Fetelor, voi mai știți când erați mici și vedeați ojele mamelor voastre și ele vă ziceau (sau nu) : Când o sa fii mare, o să te faci și tu cu ojă, acum ești mică. Și te uitai mereu la ojele de la Farmec, în principiu, depinde de mamă 🙂.  Astăzi vă scriu despre firma Farmec, care este foarte activă și acum dă startul la două campanii foarte importante și faine:

  • Farmec lansează promoţia naţională Aur, Argint şi un Bronz Perfect, prin care donează un procent din vânzările generate de Gerovital Sun, echipei Olimpice a României. Practic, la fiecare produs cumparat din gama Gerovital Sun, clientii sustin sportivii romani. Am și eu produse din gama asta și abia aștept să fie soare și vreme de plajă ca să le pot folosi.

Promoţia asta face parte din campania „Hai să aducem România acasă”(detalii mai jos) prin care Farmec susţine Echipa Olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Londra, ca sponsor principal.

Promoţia Aur, Argint şi Un Bronz Perfect se desfăşoară din 1 iunie  până în 12 august 2012 şi include toate produsele din gama Gerovital Sun (http://farmec.ro/produse/plaja-6/1.html)

Dacă participați la promoţie, aveți ocazia să câştigați 10 medalii de aur în valoare de 1.000 de euro fiecare şi 3.504 medalioane de argint, sub formă de pandantiv.

Medalioanele se vor acorda zilnic, la fiecare 15 minute, între orele 09-21.

Ca să intrați în posesia uneia dintre medaliile cu însemnele Olimpiadei, trebuie să trimiteți codul unic promoţional de pe produsele Gerovital Sun, fie prin sms, fie online, prin intermediul site-ului http://sun.gerovital.ro/. Câştigătorii se vor desemna săptămânal, prin tragere la sorţi.

Campania a inceput deja și așteaptă să vă achiziționați produse, că vine căldura și trebuie să vă protejați de radiații, să susțineți campania, să câștigați o medalie și să aveți o vară perfectă.

 Nu uit să precizez că toate produsele din gama Gerovital Sun au o formulă inovatoare și se înscriu în trendul “verde”. Formula are la bază un complex BIO protector, bogat în rodie sub formă de ulei organic sau extract ECO certificat, fără parabeni şi fără oxibenzonă. Linia nouă este o linie completă (cuprinde 12 produse), care acoperă necesitaţile pielii atât în timpul expunerii la soare cât şi după plajă.

  • Campania „Hai să aducem România acasă  este unul dintre cele mai importante proiecte de responsabilitate socială desfăşurate de Farmec.

Îmi place și mi se pare important faptul că această campania îşi propune să-i sprijine pe sportivi în drumul lor către una dintre cele mai importante competiţii, Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Dacă vă interesează subiectul și doriți să găsiți informații despre sportivii români și performanțele lor la Jocurile Olimpice intrați aici: www.aducemromaniaacasa.ro.

Dacă doriți să susțineți aceste campanii pentru sportivi intrați aici și găsiți bannere de susținere http://www.aducemromaniaacasa.ro/badge-uri-si-bannere.

Să știți că Parcul Farmec este usor de găsit și este un loc de recreere, un spațiu fain și modern de agrement care are două terenuri de fotbal cu gazon artificial, cu instalatii de iluminat pentru nocturne, cu vestiare, dușuri, tribune, parc, loc de joacă pentru copii și o terasă restaurant, iar adresa: Str. Bucuresti nr. 68-70, cartierul Mărăști.

Acum nu ne mai rămâne decât să așteptăm concediul și vacanța de vară! 🙂

2 thoughts on “Susținem echipa olimpică a României.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.