Skip to content

Haideți să vedem cum arată un decor de poveste!

Am revenit cu câteva detalii despre expoziția de print și fotografii “Decor de poveste”,  care este un eveniment aniversar 18 ani Verla Axelen și la  care particip și eu, alături de fotografii Radu Bădoiu și Cristian Șuțu de la Foto Union (București) și Adi Petrișor.
Am fost invitată să fac fotografii în comuna Sic, la rezervația de stuf unde am avut 2 zile pline de surprize și de bună-dispoziție.

Acolo cu toții am realizat sute de fotografii, din care au fost selectate cele mai bune și vor fi tiparite pe cele mai noi tipuri de materiale textile care se folosesc in industria de decor si publicitate indoor.

Pentru fiecare imagine s-a ales un material dedicat, cu o textură care va evidenția compoziția. Cea mai mare imagine tiparită va avea dimensiunea de 24 x 10 m, iar cea mai mică, 0,7 x 1 m. Aceste dimensiuni și materiale creează efecte de decor impresionante pe care abia aștept să le văd.

“Decor de poveste” are și o implicare socială deosebită, astfel că sumele obtinute din vânzarea tablourilor vor fi direcționate către Asociația Autism Transilvania, o asociatie extraordinara care se luptă pentru vindecarea și integrarea in societate a copiilor cu autism.

Astfel că vă invit pe toți să vedem cum arată un decor de poveste în Iulius Mall, joi 14 iunie la ora 18.30.

Și eu voi avea expuse câteva fotografii și abia aștept să le văd tipărite pe materiale textile, nu pe hârtie fotografică, cum sunt de obicei.

Evenimentul este prezent și pe Facebook.

Să nu cumva să credeți că nu o să găsiți expoziția: 🙂

2 thoughts on “Haideți să vedem cum arată un decor de poveste!”

  1. Pingback: Un Decor de Poveste cu fotografii la Iulius Mall Cluj | eVasile.com

  2. Pingback: Decor de Poveste la Iulius Mall Cluj | eVasile.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.