Skip to content

Straight From The Bottle: „Până ține toba mare!”

Straight From The Bottle au cântat și încântat aseară (26 aprilie 2012) de două ori: prima oară „acustic” în Casa Tauffer unde era un public restrâns într-o atmosferă intimă, ca apoi să aibă un recital „electric” în My Way.

Funk, blues, rock din Cluj, adică Straight From The Bottle este oformație formată din muzicieni din Cluj care sunt implicați și în alte proiecte muzicale cum ar fi formația Grimus, Fluturi pe Asfalt sau Dusty Old Records.

Stilul abordat de cei patru talentați este o îmbinare extrem, dar extrem de faină de blues-rock-funk, care te ridică de pe scaun. Și nu glumesc.

O senzație care te face să îi apreciezi mai mult este atunci când se sparge toba mare și Bogdan Mezofi cântă o melodie împreună cu chitaristul Bogdan Cristea, în timp ce ceilalți doi rezolvă problema.

Astfel că tu, ca spectator, nu simți că ceva este în neregulă, iar cu zâmbete, voie bună și comunicare cu publicul se ajunge la continuarea cu succes a concertului și la motto-ul serii: „Până ține toba mare!”

Membrii formației sunt Bogdan Mezofi (trupa Grimus) la voce, Andrei Gheo (Fluturi pe Asfalt, Dusty Old Records) la bass, Flaviu Satmar (Fluturi pe Asfalt, Dusty Old Records) tobe, Bogdan Cristea – chitară.

Ei spun despre ei că Straight From The Bottle este o trupă care:

  • oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personală și verde-n față a muzicii blues.

  • Fără ocolișuri, fără compromisuri, exact ca senzația oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă într-o după-masă toridă de vară.

În două propoziții au reușit să descrie foarte bine ceea ce ei fac.

Da. Fără ocolișuri, doar cu bună dispoziție și muzică de calitate, care așteaptă să fie savurată la concerte.

De obicei nu am darul de a vedea viitorul, dar de data asta pot să văd ceva în viitorul apropiat.

Aseară aveam o viziune care nu a dispărut. Pot să văd viitorul.

Văd concerte, aplauze multe, fani și oameni care se simt bine când îi ascultă. În curând o să tot auzim de ei. Am o predicție pozitivă.

Felicitări și succes!

PS: Până una alta, nu uitați să îi urmăriți pe pagina personală a trupei  😀

http://www.facebook.com/straightfromthebottle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.