Skip to content

Concurs cu invitație. Comentați?

Mâine este o zi specială pentru multă lume deoarece se întâmplă unele lucruri interesante.

În primul rând, este ziua mea și m-am gândit să fac o mică surpriză pentru două persoane.

În al doilea rând este ziua mondială a libertății presei.

Și acum să ajungem unde voiam. La concurs.

Mâine începe Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj Tres Courts  care are loc în 3, 4, 5 mai 2012, în aproximativ 100 de oraşe din lume simultan.

Anul acesta organizatorii au primit 67 de filme din toate colţurile ţării, realizate de amatori sau de studenţi la facultăţile de film din ţară. Așa că juriul a ales cele mai bune 18 filme foarte scurte, care vor forma SELECŢIA NAŢIONALĂ Tres Courts. Aceasta va fi difuzată în cele 20 de oraşe din România care găzduiesc festivalul.

De fapt doar acum ajung la concurs 🙂

Ofer o invitație de două persoane la seara de deschidere a festivalului de foarte scurt metraj de azi cui îmi va spune cel mai frumos de ce vrea să meargă la acest eveniment la care se poate intra doar pe bază de invitație.Preferabil ca aceea persoană să locuiască în Cluj sau să fie azi în oraș.

Puteți să răspundeți până la ora 15 și apoi voi anunța câștigătorul. Comentați aici sau pe pagina de Facebook, dacă vă este mai comod.

Ora 19, la cinematograful Victoria din Cluj-Napoca.

Foto de aici.

3 thoughts on “Concurs cu invitație. Comentați?”

  1. Pingback: Castiga o invitatie de doua persoane la Festivalul international de foarte scurt metraj Tres Courts – Concurs NeaguTeodora - Concursuri online | eConcursuri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.