Skip to content

Să hoinărim la concert Marius Matache

În fiecare weekend merg la  un party sau la un concert rock sau cânt chiar eu coveruri. De data asta schimb cu altceva. Fără dubstep, dnb sau alte sunete electronice, fără dj și oameni care te calcă pe picioare, fără mulți decibeli care te îți fac capul să vibreze toată dimineața, când ajungi acasă. Dar tot cu sunete de chitară.

Sâmbătă (16 martie) suntem invitați la un eveniment frumos: un concert folk. Marius Matache își lansează albumul „Hoinar prin Piața Matache” la Casa Tiff. Evenimentul este si pe  pe Facebook, apasa JOIN și hai.

Marius matache casa TiffUltimul concert „liniștit” la care am fost a fost în 13 februarie, la Țapinarii.

Sâmbăta asta aleg să mi-o petrec la un eveniment pentru care aproape că am ales să nu merg acasă weekendul ăsta. Vreau de mult timp să îl ascult live pe Marius cu care m-am întâlnit o singură dată în București, atunci când am luat locul I cu reportajul acesta și plecam dimineața în Bruxelles.

Îmi amintesc exact cum l-am văzut. Eram la reprezentanța Comisiei Europene, în fața partcicipanților și trebuia să prezint proiectul alături de Cristina, colega mea. Atunci l-am văzut in spatele sălii și il stiam doar din pozele de pe blogul lui și nu eram sigură dacă era el.

Se poate vedea in fotografia asta, în spate, abia acum observ, când mă uit printre fotografii. 🙂

Comisia Europeana BucurestiApoi mi-a zâmbit și mi-am dat seama că mă recunoaște. Sună ca o poveste siropoasă? Nu este deloc așa. Am schimbat câteva vorba la o gustare și chiar imi doream să îl ascult cântând.

Așa că vă invit și pe voi să veniți sâmbătă la Casa Tiff și să ascultați muzică bună, într-o atmosferă care sunt sigură că o să fie faină.

Marius a scris pe blogul lui despre concertul de sâmbătă. El a muncit foarte mult pentru a realiza albumul, așa că merită să suținem un artist care face  muzică pentru sufletele noastre pierdute în decibelii muzicii comerciale și electronice.

Haideți sâmbătă de la ora 20 la Casa Tiff. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.