Skip to content

Rammstein la Rock The City

Rammstein rock the city 2013 5Am ajuns acasă de 2 ore. Am stat în tren aproximativ 10 ore și încă mă gândesc la concert. M-am uitat la fotografii de minim 3 ori, la fel și la puținele minute filmate.

Nici nu vreau să scriu prea mult pe blog despre concertul Rammstein. A fost prea bun, a fost impresionant și este pe primul loc în topul concertelor la care am fost până acum. Am scris mult aici, pe ClujulCultural.ro, site-ul nou lansat de Tibi Fărcaș. El a scris că am fost „trimisul special” la București (este prima oară când colaborez cu el), 🙂

Circulă o vorbă: „Other bands play, Rammstein burns!” Așa este. Rammstein au oferit un spectacol grandios, impresionant care merită să fie văzut de orice fan al muzicii rock. Mi s-a părut scurt, a durat aproximatv o oră și 40 de minute, dar nu m-am săturat, a trecut prea repede.

Este o experiență care te face să înțelegi cât este de important din punct de vedere vizual și auditiv spectacolul oferit de o formație. La Rammstein este important acest aspect mai ales datorită faptului că melodiile sunt cântate în limba germană și sunt dificile. Astfel, cu un asemenea concept de spectacol înțelegi mai bine abordarea.

Mergeți la Rammstein când aveți ocazia! Merită.

2 thoughts on “Rammstein la Rock The City”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.