Skip to content

Muzeul de Istorie din Galați și „expoziția muzicii”

Multor persoane le place să meargă la muzee. Totodată, multora le displace acest lucru deoarece consideră că este o activitate plictisitoare.

Mie îmi place și atunci când merg într-un oraș nou îmi place să vizitez și un muzeu măcar.

Acum mă aflu în camera 310 de la un hotel din Galați. Este prima oară când ajung aici. Ieri am ajuns și fiind seara muzeelor nu am ratat șansa de a merge pe timp de noapte la un muzeu.

După ce am întrebat în stânga și în dreapta, am ajuns la Hotelul de Istorie din Galați.

Mi-a plăcut, a fost interesant, un muzeu cu destul de multe obiecte, dar oamenii de aici sunt primitori și dornici să îți povestească mai multe. La parter avea loc un concert de jazz.

Cea mai interesantă expoziție a fost pentru mine Sunetul, un miraj perpetuu, care s-a ținut la etajul 2.

Ambianța a contribut foarte mult, asta însemnând că era muzica jazz, lumina mai slabă ca să fie o atmosferă plăcută. Frumos. Aici am văzut cât de mult a evoluat tehnologia prin expoziția de aparate de tot felul.

De data asta nu am timp să mai pun copyright la fotografii sau să le editez, așa că vă las să vedeți cum a fost. Scriu mai multe detalii mai târziu.

Cum vi se pare o expoziție de genul acestea? Hai să facem și în Cluj. Un articol dedicat pentru asta vine zilele următoare. Nu furați ideea! :))

[slideshow]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.