Skip to content

Evenimentul bloggerilor la Zilele Clujului 2012: Clujul în imagini: Clujul vechi și nou.

După cum știți majoritatea deja, vineri încep Zilele Clujului. Una dintre ideile mele a fost aleasă câștigătoare pentru a fi realizată și anume…..de fapt vă las să citiți comunicatul de mai jos.

Vă aștept cu mare drag duminică și afișul evenimentului va apărea mai târziu puțin.

Știu că sună cam forțat evenimentul bloggerilor, dar așa a fost inițial și denumit și trecut în broșură. Îmi pare rău că nu am reușit să facem ceva mai mare, un eveniment care chiar să fie al bloggerilor și în care să se implice toată lumea.

Eu am început să organizez un Bloggerhunt- adica un treasure hunt pentru bloggeri, dar deja timpul nu îmi mai permite. La anul haideti să facem ceva foarte mare și fain, cum a  fost frigăruia de anul trecut.

În perioada 25 mai – 1 iunie 2012 se va desfăşura a II-a ediţie a zilelor municipiului Cluj-Napoca.

Pe lângă toate evenimentele care au loc în săptămâna dedicată Clujului, Primăria a lansat o invitație bloggerilor de a veni cu idei pentru a avea un eveniment organizat de ei, în urma succesului avut cu Frigăruia Bloggerilor.

Anul acesta câțiva bloggeri au avut idei care puteau fi puse în practică, dar și alte idei frumoase care se pot realiza într-un timp mai lung, într-o altă perioadă a anului (cum a fost ideea cu plantarea cireșilor pe malul Someșului).

Așadar, o singură idee a fost aleasă să fie prezentă pe durata festivalului.

În data de 27 mai 2012 vă invităm la expoziția de fotografie „Clujul vechi și nou” care va avea loc în Piața Muzeului de la ora 11.00.

Eu am propus ca fotografiile realizate de agenția de publicitate Vitrina Advertising să fie expuse în Piața Muzeului. Fotografiile pot vizualizate aici.

Ideea proiectului celor de la Vitrina a pornit de la articolul scris de Bianca Felseghi din OraDeCluj în care au fost prezentate fotografii din secolul trecut cu Clujul, găsite pe site-ul Fortepan.hu. Acest site conține o colecţie de peste 15.000 de aspecte de viaţă, descoperite de un grup de fotografi maghiari.

Așadar, duminică la ora 11 sunteți așteptați să vedeți în fotografii cum era Clujul în urmă cu câteva decenii și cum este acum, să povestim și să ne transpunem în trecut, în frumoasa Piață a Muzeului! 🙂

Mulțumim Primăriei Cluj-Napoca pentru sprijinul și încrederea acordată bloggerilor, oamenilor din mediul online, tuturor celor care s-au implicat și mulțumim agenției Vitrina Advertising.

Vă așteptăm!

Programul complet al evenimentelor este aici, în broșura oficială.

Alte detalii găsiți pe site-ul www.ziledecluj.ro.

Fotografii de la „making-of” al celor de la Vitrina sunt pe site-ul lor.

Ne pare rău că nu am anunțat mai repede…dar asta a fost situația, una mai complicată și încă o dată vă spun că vă aștept să admirăm fotografiile.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AzW75KujwUc&feature=player_embedded]


1 thought on “Evenimentul bloggerilor la Zilele Clujului 2012: Clujul în imagini: Clujul vechi și nou.”

  1. Pingback: Evenimentul bloggerilor la Zilele Clujului 2012 « Republica Culturală Chineză

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.