Skip to content

Merg la Rock In Vienna: Metallica, Muse, Kiss, Limp Bizkit etc

Anul acesta bifez primul festival la care merg in afara țării: Rock In Vienna.

Mai demult aproape ca nu visam să ajung să îi văd live pe Metallica. Parcă nu îmi permiteam să visez la asta, era bine să ascult doar melodiile, să le cânt, să le învăț la chitară și să nu îndrăznesc să visez la asta.

Există un moment pe care nu îl conștientizez și nu îl pot plasa exact în timp, ci pot aproxima că eram cam pe clasa a VII-a când a început să îmi placă muzica rock. Dar să îmi placă atât de mult încât să nu mai pot să renunț la ea și să vreau să fac parte din ea.  Nu o sa uit primul meu CD cu muzică rock făcut de Coco, nepotul unei vecine. Am observat eu că are părul lung, purta pantaloni de piele cu lanț așa că trebuia să devenim prieteni. Am povestit cu el, a văzut că imi place rockul, mi-a promis un cd și mi l-a făcut.

Ce credeți că era pe CD?

Erau 4 sau 5 foldere cu  Metallica, Nightwish, Rammstein, System of a Down și cred că Within Temptation. De atunci, toate aceste formații au mi-au rămas în suflet, fiecare cu bucăţica lui, mai mare sau mai mică.

Cine mai cântă la Rock in Vienna?

Metallica, Muse, Kiss, Limp Bizkit, Faith no More, Incubus, Sabaton, The Hives, Heaven Shall Burn, A day to remember, Opeth, Gojira, Testament, iar pe toţi îi poţi vedea pe afiş.

De pe afișul acesta i-am văzut live doar pe Within Temptation și abia aștept să îi văd (în ordine) pe Metallica, Muse, Limp Bizkit, Kiss, Sabaton și pe restul, desigur. Voi scrie pe blog cum au fost concertele, cum a fost organizat festivalul și alte detalii. Nu o să fac fotografii cu aparatul foto din păcate deoarece scrie pe site-ul lor că este interzis accesul cu camere foto. Eu abia aștept să ajung acolo.

Rock on!

Voi la ce concerte mergeți?

3 thoughts on “Merg la Rock In Vienna: Metallica, Muse, Kiss, Limp Bizkit etc”

  1. Pingback: Metallica Bucuresti 2019 WorldWired Tour: Vezi pe blog cum a fost

    1. Salut! Eu am fost în 2015 și am fost cu mașina. Anul acesta a fost deja. Pentru la anul eventual, îți recomand să cauți grupuri de Facebook unde se organizează oamenii cu plecare. Poți să cauți din timp avion sau poate găsești oameni din zona ta care merg și te „lipești” de ei. Succes și sper să mergi, merită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.