Skip to content

Formația Mojo Barrel (Cluj) are single!

Revin cu informații muzicale de pe meleaguri clujene! 

Îi știți pe cei de la Mojo Barrel?

Poate că cei care nu sunteți la „curent” cu formațiile tinere din Cluj nu ați avut ocazia să îi ascultați sau pur și simplu nu vă interesează nu știți că în Cluj s-a mai născut anul trecut o formație care promite.

Promite muzică bună și atmosferă faină la concerte.

Am fost o singură dată la ei la concert și aici sunt câteva fotografii făcute de mine și o cronică a fost scrisă de Mădă Bogdan și chiar mi-am plăcut. Așteptam noutăți de la ei și ceva concerte in Cluj, unde au deja o „masă mare” de fani și noutățile în sfârșit au apărut.

Formația Mojo Barrel a intrat sub aripa celor de la SpaceRay Music, o companie de productie indie care își are orginea in Anglia, în Londra si care anul trecut și-a mutat sediul in Cluj-Napoca. Mi se pare foarte fain faptul că încep tot mai mult să promoveze muzica bună, făcută cu suflet și cu pasiune.

Membrii formației sunt:

Ionut Putura – lead vocals, acoustic guitar
Andrei Budescu – chitară
Adi Popan – percuție
Mihai Catuna – bass
Bogdan Groze – tobe

Ieri au lansat primul lor single numit Never pe care îl puteți asculta aici și sper că în curând să îl pună pe Youtube și chiar să facă un videoclip 🙂

Mie îmi place foarte mult și mă prinde, e așa de fresh și funky. Sincer, abia aștept să o ascult live și să mă întâlnesc cu ei la un interviu.

Dap, zilele astea veți citi aici un interviu cu băieții 😉

Single Mojo Barrel- NEVER

Asta este descrierea lor și este destul de interesantă:

 Imaginati-va ca aveti un frate mai mic care are o trupa. Trupa fiind una penibila ca orice trupa a unui frate mai mic care este pe punctul de-asi incepe cariera muzicala. Prin urmare esti nevoit sa-l inchizi pe acesta intr-un garaj cu tot cu trupa. Petrec toata iarna in acel garaj, exersand, scriind cantece noi si exersand si mai mult. Iarna a trecut si vine primavara, iar fratele tau mai mic iese din garaj cu trupa. Te uiti la ei si vezi ca baietii sunt mai inalti, mai atletici, mai rai si observi ca tin ceva in mana.

Ii intrebi ce au acolo, iar ei iti raspund “Am gasit Mojo-ul!”

Stai si asculti…

Au dreptate.

Trebuie sa lansati single-ul, ACUM!

“NEVER” say never, nici macar la fratele tau mai mic.

“Never” este single-ul cu care se lanseaza trupa Mojo Barrel.

2 thoughts on “Formația Mojo Barrel (Cluj) are single!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.