Skip to content

Cupa Presei 2012. Bloggerii au fost pe locul>>>

   4 !

Astăzi am ajuns și eu în sfârșit la Cupa Presei la terenul sintetic de la baza sportivă Farmec.

Cu bere și covrigi, dar și cu aparatul foto la îndemână, am vizionat 2 meciuri, despre care…desigur că nu pot să spun foarte multe, nu intră in interesele mele, ci vă spun care a fost clasamentul după două zile intense de meciuri (prima zi a fost mai intensă, multe meciuri și multe grade în termometre).

Clasamentul final:

Locul I: Echipa GSP-ului + Ora de Cluj

Locul II: Studenții de la jurnalism din anul I

Locul III: PSD

Locul IV: Echipa bloggerilor

Felicitări tuturor pentru că nu au rămas doar cu uitatul la fotbal la televizor, ci îl practică, aleargă, dau goluri (sau nu) apoi rămân să socializeze și să discute..evident, tot despre fotbal 80%. 🙂

Felicitări lui Tibi Fărcaș pentru că s-a zbătut să îi adune pe toți, toată lumea mulțumește firmei Farmec pentru găzduire, la fel fac și eu, mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru această țară și continuați! (Alina Crâncău a cam înghețat alături de noi, cei care eram pe margine.)

De asemenea, studenții de la jurnalism anul I au fost aplaudați pentru că au jucat bine. Sper ca și la anul să joace și să fie mai mulți, să stea la poze și să fie mai entuziasmați. O poză nu strică, e o amintire frumoasă 🙂

VIP POST NOTE: Vasile Manu a dat două goluri și are o rană de toată frumusețea, cu sânge cu tot, la genunchi. Ai grijă, cu bere nu se vindecă!

Câștigătorii:

Mai multe fotografii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.