Skip to content

„Baloniada” de la Cluj à la ROXETTE

Deja știe toată lumea că formația ROXETTE a cântat în Cluj. Dar nu toată lumea știe că și eu am fost acolo 🙂 (muahaha, nu că ar conta pentru cineva, în afară de mine 😉

Pentru asta vreau să îi mulțumesc de la început lui Psaico.

Din păcate, nu am bani să merg la orice concert vreau și aici trebuie să precizez că iubesc festivalurile. Iubesc concertele, muzica, atmosfera, aplauzele care răsună mult timp deoarece ți-a plăcut o formație cu adevărat. Îmi place muzica tare, să răsune în boxe, să simt când ajung acasă că iar am stat prea aproape de boxe și că într-o zi  nu voi mai auzi bine (aceea zi sper să nu se apropie pentru că nu va fi una buna).

Așa că m-am bucurat sincer deoarece se întâmpla ceva în Cluj, adică nu în București. Aici în Cluj. Recunosc că nu sunt cea mai mare fană ROXETTE, fan mare este acel om care a fost adolescent și asculta melodiile lor. Acela care s-a îndrăgostit pe melodiile lor, acela care a dansat cu iubita prima oară pe melodiile ROXETTE, acela care are amintir imulte și frumoase, sau mai puțin frumose, în care se includ și melodiile celebre de la ROXETTE.

Astfel că mi-am dorit să merg la ei la concert, până la urmă este o formație mare care cred că merita văzută și așa a fost.

Când as când am mers să îmi iau invitația aveam un zâmbet din ala prostesc pe față și când am ieșit din Le General sunam pe toată lumea să anunț că merg și eu la concert.

Gata, că lungesc fericirea în cuvinte.

Mai bine să vă zic că m-am simțit foarte bine la concert, nu mă așteptam să fie atât de frumos, să mă simt bine și să cânt majoritatea melodiilor.

Atmosfera a fost exact așa cum trebuie să fie: bucurie, aplauze, zâmbete pe fețele tuturor.

Cel mai frumos a fost atunci când chitaristul a cântat putin din melodia Ciocârlia. Toți românii cred că simțeau ceva aparte atunci.

Un alt moment care a destins la maxim atmosfera a fost reprezentat de baloanele colorate care au început să zboare pe gazon. Toată lumea voia să atingă un balon, să îl dea mai departe, să participe la un fel de „baloniadă” a la Roxette. 

Oficial este unul dintre momentele mele preferate dintr-un concert.

Felicitări ROXETTE! Ne-ați oferit ceva frumos așa cum trebuia să facă o formație cu „vechime” și experiență.

Și acum o melodie, o clasică de-a lor, ca să zic așa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=S5fn1DfqPfA]

PS: Nu mai spuneți că sunt expirați, au făcut show și au demonstrat că nu sunt expirați. Cine nu s-a simțit bine la concert…

Fotografii multe, multe aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.