Skip to content

La o bere Staropramen înainte de Roxette?

Prima oară când am băut bere Staropramen eram în Sibiu, era ziua verişoare mele şi eram într-o crâşmă cu terasă care se numea Karma, apoi şi-a schimbat numele în Bamboo, dar nu ar fi trebuit să aibă numele ăsta.

Adică, atunci când auzi de cluburile Bamboo te gândeşti la fiţe, la preţuri mari, nu la o bere cehă cu 3.5 sau 4 lei, care mi-a plăcut. Mi-a plăcut şi nu reuşeam să îi ţin minte numele în seama aia, dar după ce am mai incercat-o nu am uitat momentele alea de la “începutul relaţiei noastre”.

Aşa că m-am bucurat când am văzut că azi, lângă stadionul unde vor cânta Les Elephants Bizzares, Grimus şi Roxette, la Stadionul Parc ajunge  caravana Staropramen  între orele 16:00 – 21:00.

Nu ştiu dacă este cineva care nu cunoaşte faptul că Staropramen este o bere din Praga care este bună şi care vă aşteaptă astăzi, înainte de concert să vă răcoriţi şi să o incercaţi dacă până acum nu aţi făcut-o.

Aş pune şi o fotografie cu momentul în care am băut prima oară Staropramen, dar fotografiile sunt pe laptopul meu de acasă. O să fac un update când ajung acasă.  🙂

Dar ce să faceţi mai bun, de ce să mai staţi o oră în plus acasă degeaba? Mai bine mergeţi înainte de concert la caravana Staropramen, la parcul colorat de lângă stadion. Pe lângă asta, cel mai important lucru e să demonstrăm că (pauză de cacofonie) Clujul este cel mai beer friendly oraş. 

Aşa că ia să veniţi cu toţii la bere,  ştiu că tare vă mai place berea, mai ales când e cald afară  e cel mai bun cadou pe care ţi-l poţi face.

PS 1: De când lucrez, în birou se ascultă doar Magic Fm şi pot să zic că au făcut o promovare masivă a concertului care are loc azi:  Roxette pe Cluj Arena la care voi merge şi eu. 🙂 Abia aştept să văd ce show fac oamenii.

 Încă mai simt gustul berii de aseară, deşi nu era Staropramen. Ooops, nu trebuia să zic…

Cine mai vine? Suntem beer friendly, da ?

PS:  Caravana va fi din 21-22 în Dej, aici  găsiţi un concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.