Skip to content

Chris Norman a dansat cu doamnele în Cluj

Anul 2013 este un an în care s-au organizat multe evenimente frumoase în Cluj: Peninsula, Electric Castle, Deep Purple, UB40, Genesis, Edvin Marton, Patricia Kaas etc. Mă bucur că am putut fi prezentă la câteva dintre ele.

Marți am fost la concertul susținut de Chris Norman la Sala Sporturilor din Cluj și am realizat fotografiile de mai jos.

Cine este Chris Norman? 

Este fost component de bază al formaţiei britanice Smokie, vocea hitului „Living next door to Alice.”

Chris Norman cluj 2013În momentul în care am aflat că merg la concert, m-am așteptat să fie un concert relaxat și cuminte. Dar a fost ceva mai mult.

Vreau să îți arăt ceva ce cred că ar trebui să se întâmple la toate concertele. Așa arăta sala când am ajuns. Tribunele erau mai pline decât mă așteptam. Dar ceva s-a întâmplat la următoarea fotografie.

Chris Norman cluj 2013 4

Hiturile s-au desfășurat foarte frumos și natural. Chris Norman are foarte multă experiență pe scenă, este un bun artist și își folosește foarte bine experiența și șarmul pentru a-și câștiga publicul.

Acest lucru se poate observa și deduce din următoarea fotografie. Vedeți diferențele? 🙂

Chris Norman cluj 2013 6

Modul în care a interacționat cu publicul a fost natural, relaxat, cu bun simț și umor.

La o melodie a coborât de pe scenă și a luat câteva doamne din public la dans. Acestea l-au sărutat pe obraz și au fost foarte fericite.

When you take me in your arms, you can break me with your heart
I feel the magic of your charm, oh, you’re tearing me apart.

Chris Norman la Cluj

La un moment dat, o doamnă a fugit fericită din mulțime și făcea semne cuiva din tribună cu o foaie:

Am autograf, am autograf!

Cel mai special a fost faptul că și-a adus publicul mai aproape de scenă, i-a ridicat de pe scaune și i-a determinat să danseze și să se bucure cu tot sufletul de concert.

Pentru oamenii din sală a fost un concert de suflet, așa cum am și auzit vorbindu-se.

Chris Norman cluj 2013 2

În 2013 Chris Norman a compus o nouă melodie. Sună bine, mai ales partea de refren. În ciuda faptului că toată lumea are mari probleme cu rromii, melodia se numește GIPSY QUEEN.

Acesta este refrenul:

THERE´S A COLD WIND BLOWES IN THE DEAD OF NIGHT WHEN SHE LOOKS AT ME AND I HEAR HER SIGH WERE DO YO GO MY GYPSY QUEEN AN I HERE HER VOICE AS SHE STARTS TO SING WITH A HAUTING TUNE OF A LOVER´S RING OH PLAY THAT SONG MY GYPSY QUEEN.

Acum apasă play: 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.