Skip to content

Transilvania Music Event 2013 – Ziua 1 (Foto)

În fiecare weekend au loc foarte multe evenimente și petreceri în Cluj. Weekendul acesta, 18 – 19 octombrie 2013 are loc Transilvania Music Event 2013 în parcarea subterană Cluj Arena.

De obicei merg la orice eveniment care mă  interesează și în fiecare weekend merg ori la karaoke, ori la concerte sau la party.

Ieri am fost la Bare Noize (UK), Bar 9 (UK), Gojira & Planet H, DJ Marwan și recunosc că mai demult nu îmi plăcea deloc muzica electronică. Nu îmi plăcea minimal, dnb și nici dubstepul, nu puteam să stau mai mult de o oră jumate în care să ascult drujbe, nu le agream și evident că nu ascultam acasă niciodată.

Dar situația se mai schimbă. Am învățat să agreez, să accept și să văd dincolo de ambalaj. Să ascult bassul, să ascult versurile (dacă există) să simt muzica altfel. Pentru că asta contează atunci când ești la o petrecere și să te simți bine alături de prietenii tăi.

Ieri am mai fost la prima zi de la Transilvania Music Event și spun din nou că îmi place să merg la petreceri în parcarea subterană.

De ce? Este un loc foarte bun pentru petreceri mari, dar doar dacă există o sonorizare bună, căldură și artiști iubiți de public. Fiind un loc mare, dacă nu este plin de petrecăreți, este cam rece. De asemenea, este foarte important să fie destui oameni la intrare și la garderobă deoarece este foarte enervant să stai afară să aștepți o oră până intri, așa cum s-a întâmplat la concertul SUBCARPAȚI. 🙂

Vorbeam azi noapte cu un tip într-un club din Cluj. El îmi zicea că îi place cel mai mult să meargă în club MIDI. Mi-a spus:

Uită-te la oamenii ăștia. Ți se pare că se distrează? În Midi este cel mai tare, aici nu.

Dar eu i-am spus că fiecare om se distrează altfel. Oamenii de acolo se simțeau bine pe muzica rock. Pe oamenii ăia nu o să îi vezi prea des în Midi sau la party la Cluj Arena, poate doar dacă se va organiza acolo concertul Metallica sau Altar.

Transilvania Music Event este la ediţia a cincea. Programul de sâmbătă, 19 octombrie: Tomcraft, Stefannno b2b Julianno, Gabriel Ross. Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei/noapte.

Le doresc spor organizatorilor, răbdare și inspirație ca să îi susțină pe artiștii underground, în locații underground la propriu.

Nu uitați: fiecare persoană se distrează în felul său. Nu există: ăla este cel mai fain club sau celălalt. Criteriile se împart în funcție de oameni și de preferințele lor. 🙂

Galerie foto cu oamenii de la Transilvania Music Event:

PS: Cateva dintre fotografii sunt si pe paginea mea de Facebook, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.