Skip to content

Celelalte Cuvinte ne-au lăsat fără cuvinte la Sibiu

Călin Pop-voce și chitară

Miercuri, pe scena din Vintage Pub Sibiu a urcat formația românească-Celelalte Cuvinte, fiind primul lor concert din acest an.

Formația Celelalte Cuvinte a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani.  Formația a dăinuit în timp cu un sunet specific și o voce diferită de a altor muzicieni, si a fost consacrată ca una dintre greii rock-ului românesc.

Călin Pop(chitară și voce), Leontin Iovan(tobe), Marcel Breazu(bass și backing vocals), Tiberiu Pop(claviatură și backing vocals) și Ovidiu Roșu(sunet) sunt cei care au Celelalte Cuvinte în industria muzicală românească.

Acestea fiind spuse și știute de cei care au cumpărat bilet la concert, cu o întârziere de o oră și jumătate, au venit pe scenă cei patru muzicieni, spre bucuria celor care îi așteptau.

Tiberiu Pop(claviatură și backing vocals)

Întârzierea a fost complet uitată de publicul care era nerăbdător să îi asculte. Reacția publicului a fost pozitivă, ceea ce înseamnă că au cântat versurile alături de ei, au strigat și au aplaudat, toată lumea fiind bucuroasă că asistă la concert.

La începutul concertului au fost câteva probleme tehnice, deoarece Călin Pop(chitaristul și vocalul) era agitat și încă nu era în apele sale.

Dar acest lucru nu a durat mult desigur, micile probleme s-au rezolvat și trupa a început să fie mai aproape de public. După câteva melodii, Călin Pop a fost mai degajat și micile emoții au dispărut, lăsând loc riffurilor și solo-urilor de chitară, bass, clape si tobe.

Leontin Iovan(tobe)

Sunetul trupei nu s-a demodat în cei 30 de ani de activitate, drept dovadă, clubul s-a umplut considerabil, iar publicul a fost divers: de la 20 de ani, până la persoane trecute de vârsta de 50 de ani. Acest lucru dovedește faptul că formația este ascultată și gustată de foarte multă lume.

Melodiile Un sfarsit e un inceput, La ceas tarziu, Scrisori iubite, Fantana suspinelor, Daca vrei, Iarba prin par, dar si altele, au facut ca publicul sa se simta extrem de bine.

Călin Pop cântând "Dacă vrei"

Una dintre melodiile lor cele mai cunoscute este “Daca vrei”. La aceasta melodie, vocalul si

chitaristul trupei-Calin Pop, a luat chitara acustica pentru a o canta.Publicul a cooperat cel mai mult la aceasta melodie, cantand la unison cu formatia:

“Daca vrei privirea sa-mi las in podea
Calca peste ea, calca peste ea.
Daca vrei de tine sa simt ca-s robit,
Lasa-ma uimit, lasa-ma uimit………………..”

Călin Pop și Marcel Breazu(bass și backing vocals)

Celelalte Cuvinte au avut un recital de doua ore si jumatate, au cantat peste 20 de melodii cu o mica pauza de cateva minute, demonstrand ca trecerea anilor nu au afectat cu nimic puterea lor muzicala, ci sunt activi si canta foarte bine.

Ne-au lasat fara cuvinte, iar dupa ce au onorat bisul cerut de public, fanii inca nu s-au saturat sa asculte Celelalte Cuvinte, cei care au alte cuvinte de spus in rock-ul romanesc.

Da stiu. Am scris de prea multe ori cuvinte in fraza de mai sus, dar pentru concertul din Vintage nu cred ca sunt prea multe cuvinte.

In concluzie, Celelalte Cuvinte ne-au demonstrat ca ei detin celelalte cuvinte, iar pe noi, cei prezenti, ne-au convins!

Rock on /m

🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.