Skip to content

Punk cu Schlitz in Music Pub

De câteva zile s-a anunțat că luni este pentru mine seara punk.

Nu am mai fost de ceva timp la un concert în Sibiu, așa că a fost un prilej bun pentru a asculta muzică și pentru a mă întâlni cu lumea sibiană. Așadar, aseară am fost în Music Pub la concertul punkerilor Schlitz.

Trebuia să ne onoreze cu prezența si punkerii din Wales,UK- Saturday’s kids (post-punk , hardcore, rock’n’roll) dar, din păcate, se pare că aseară aceștia erau doar prin Serbia.

Să sperăm că nu au avut probleme pe acolo 😉

În deschiderea Schlitzului, au cântat câțiva muzicieni din Sibiu:  Sebastian Marcovici(bass) Adrian Ban(tobe) Dicu(Dragoș-chitară)etc., care cântă fiecare în alte trupe, dar s-au adunat, așa, pentru o cântare în Music Pub.  Aceștia au cântat câteva melodii cunoscute precum The Subways-Rock’n’roll queen, Sex Pistols-God Save The Queen, The Clash-Should I Stay or Should I go și alte câteva, care au avut importanul rol de a ne deschide apetitul pentru punk.

Într-o atmosferă deja conturată, au venit pe scenă SCHLITZ.

Schlitz este o formație care s-a format în Cluj-Napoca  și adoptă stilul punk-rock.

Ei au fost foarte deschiși cu publicul, dar și publicul a cooperat foarte fain-asta însemnând-POGO. Da. Lumea s-a dezlănțuit frumos la Sibiu, făcându-i pe tinerii de la Schiltz să afirme “Ăsta e cel mai tare concert din turneu!”

Chiar si pe Facebook acestia au scris “Am incheiat turneul cu un mega show la Sibiu ! Multumiri speciale Dedicated to, Dj Poliglot si Paul, la fel tuturor celor care au fost impricati in toata actiunea !
Ne-am simtit EXTRAORDINAR ! Revenim cu poze si fimari, soooon ! “

Baieții au fost in turneu in fiecare zi începând din 16 aprilie până în 25 aprilie, concertul de la Sibiu fiind ultimul din acest turneu.

A fost un concert interesant, doar cu compozitii proprii, iar lumea sibiana s-a distrat.

Dupa concert, cine a vrut, a mers jos la DJ POLIGLOT, despre care pot sa zic ca nu avea PRODIGY in playlist!(avea doar Voodoo People) si mai mult nu comentez…fiindca l-am mai prins si in Cluj si daca pune dnb sau dubstep e ok, dar nu am o placere deosebita in a asculta diverse melodii rock consacrate “mixate”de un DJ.

Per total, o seara interesanta in Music Pub si se pare ca “Punk’s not dead!”

Keep up the good work!

Rock on /m

Punk's not dead!

2 thoughts on “Punk cu Schlitz in Music Pub”

  1. da, din pacate cei de la Saturday’s Kids nu au fost lasati sa intre in Serbia si au pierdut cateva giguri. Dar a fost ok si asa, Schlitz le-au tinut locul de headline cu brio 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.