Skip to content

Anul 2012 a trecut cu bine

Nici nu am apucat să fac o retrospectivă anului 2012. M-am tot gândit la tot ce am făcut anul ăsta și mă simt foarte mulțumită.

În primul rând, blogul a fost o unealtă care m-a adus în câmpul muncii. Cu ajutorul blogului am fost chemată să particip la Decor de poveste, alături de fotografii Radu Bădoiu, Cristian Șuțu și Adrian Petrișor ca să facem fotografii la rezervația  de stuf de la Sic.

Decor de poveste Sic

Pentru că totul a ieșit foarte bine, am păstrat legătura cu organizatorii și apoi mi s-a propus să lucrez la magazinul online Tiparo, la care lucrez și acum.

Cea mai mândră sunt de activitatea jurnalistică pe  care am intreprins-o anul acesta. Prima mare realizare jurnalistică este faptul că am câștigat locul I pe  țară la concursul organizat de Comisia Europeană cu reportajul realizat cu colega mea Cristina Ungurean.

Reportajul este despre pereții vegetali și il puteti citi aici. Contine și fotografii realizate de mine, 2 interviuri video și alte lucruri interesante de citit. Premiul nostru a fost o excursie la Bruxelles, unde am vizitat instituții europene și am întâlnit mulți oameni importanți și români care lucrează acolo de câțiva ani. A fost o experiență superbă, din care am învățat multe și care a început să mă motiveze să merg acolo câteva luni la un internship. O să văd cu și cum.

IMG_3668Pe lângă acest reportaj, am luat foarte multe interviuri muzicienilor români și nu numai. Am mai facut si interviuri scurte cu bloggerii Manafu, Chinezu, Gaben și Adi Hădean.

Interviurile cu cei 4 bloggeri le-am făcut când am fost la Social Media Summit  la Cluj.

Era să uit cum am stat vreo 3 ore în frig ca să facem un material de La mulți ani pentru români.

http://www.youtube.com/watch?v=FrwtEIVt2XU&feature=player_embedded

Pe lângă lucrurile pe care le-am făcut cu pasiunea mea pentru jurnalism, nu mi-am uitat nici celelalte pasiuni: muzica și fotografia.

Astefel că anul 2012 este anul în care mi-am propus foarte hotărâtă că voi face ceva pe plan muzical. Așa că am continuat să predau ore de chitară pentru 2 fete care acum sunt pe clasa a 5-a și am început să „ies mai mult în lume” cu chitara și vocea. Așa că am avut deja câteva recitaluri în Cluj.

Cea mai mulțumită sunt de concertul pe care l-am avut cu Illyes Istvan (care cântă la pian) și eu cu vocea în barul Cram in, dar mai ales de ultimul recital din barul Irish o beer cu Adrian Barbu, amândoi la chitară și voce, dar el a cântat muzică irlandeză și m-a acompaniat cu câte o linie de bass sau cu părți de solo.Afis concert cu Adrian Barbu in IrishDar cel mai mult am cântat în vară pe malul Someșului, apoi la karaoke, la Cetățuie, chiar și la Peninsula la ștrand și in Bruxelles într-un bar.

IMG_3731Pe lângă toate realizările mele de care sunt mândră, am planuri mari. Vreau să schimb multe lucruri. Vreau să scriu mai des și mai frumos, să impărtășesc mai multe din experiențele pe care le am zi de zi.

Vreau să fac reportaje mai multe, intervuri cu oameni foarte interesanți care fac ceva frumos cu viața lor.

Mă tot chinui de ceva timp să găsesc oameni serioși cu care să îmi fac o formație. Sper să îi găsesc cât mai repede.

Încerc să învăț în fiecare zi câte ceva și de acum o să citesc mai des, așa cum citeam mai demult, cârți după cârți.

Între timp mă mai găsiți și pe DailyShot, un site pe care scriu și fac materiale alături de câțiva colegi.

Să ne citim și să ne vedem cu bine! 🙂

2 thoughts on “Anul 2012 a trecut cu bine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.