Skip to content

Am revenit in casă nouă.ro

De foarte mult timp spun că mă mut pe .ro, în propria mea „casă” virtuală.

Am implinit 2 ani de când am blogul neaguteodora.wordpress.com și consider că a venit momentul să îl las în urmă.

banci.jpgMi-am făcut bagajele, deja le-am mutat și le-am aranjat pe noul blog. Am făcut puțină ordine și am pierdut câteva lucruri mici (likes, tweets, shares..) dar acestea nu sunt nimic în comparație cu tot ceea ce am câștigat de când l-am activat și am scris.

Îmi amintesc foarte bine momentul în care m-am hotărât să îmi fac un blog și îmi amintesc când l-am deschis.

Era tot așa in perioada Crăciunului. M-a apucat într-o seară. Citeam tot felul de lucruri pe internet și subit m-am hotărât: acum intru pe WordPress și imi fac blog.

Am scris prima postare, am setat ceva aiurea la blog, l-am sters pe acela și l-am deschis iar.

M-am apucat să  învăț „platforma” de wordpress și restul au venit de la sine.

blogalSunt fericită că am făcut asta pentru am câștigat multe lucruri de când il am și aici nu mă refer la concursuri pe Facebook, ci la acreditări la evenimente pe gustul meu, am câștigat prieteni noi, cunoștințe importante, interesante și am învătat multe despre oameni și online.

Îmi propun ca la anul să scriu mai des, să nu mai las postările importante să treacă pe lângă mine și să nu apuc să le pun la momentul potrivit.

Pentru că  sunt implicată și în noul proiect DailyShot nu apuc să fac tot ce vreau pentru blogul meu, dar trebuie să imi canalizez energia și să lucrez pentru multele proiecte importante pentru mine.

Precizez că mai trebuie să mă mai joc la tema aceasta pentru noul blog, să imi fac un logo fain (ideea o am, încă nu am găsit omul care să îmi facă un logo perfect) și  urmează alte lucruri.

Abia aștept să scriu postarea cu rezumatul anului. În acel moment îmi voi da seama 100% ce an frumos am avut, asta simt acum 🙂

Cam atât.

Sărbători fericite! 😀

2 thoughts on “Am revenit in casă nouă.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.