Skip to content

Scrisoare către flăcăii de la Subcarpați

Scrisoare publicata pe DailyShot.

De când mama m-a făcut nu am văzut clubul Midi din Cluj atât de plin! Să mă credeți, am stat jumătate de oră la coadă ca să ieșim din club, să nu vă mai zic cât am stat înainte să reușim să intrăm în club.

subcarpati in club midi cluj 4A fost plin de oameni fericiți, oameni care apreciază originalitatea voastră, dragostea voastră față de limba română, de țară, de folclorul românesc.

Pe dealul Clujului, în toate văile ar fi putut să răsune muzica voastră, ceva Atât de personal și noi am putut să fim acolo cu voi în horă..

Am fost în Midi să vă vedem, să ascultăm Drumul spre pace, La cutari, Balada românului  să o ascultăm live pe Georgiana Mănăilă și să simțim ceva adevărat: muzica făcută fără nici o legătură cu showbizul.

subcarpati in club midi cluj 1Ați cântat Am flăcăii mei în horă  și oamenii au fost cu voi în cea mai sinceră și energică  horă.

Înainte să urcați la pupitru i-am văzut pe cei mai agitați rapperi de la Someș până la Prut și inapoi: Unda Comună. Ei au inceput seara așa cum trebuia: cu energie și au reușit să creeze atmosfera de care aveam nevoie.

Apoi hora s-a făcut și mai mare și energia tot mai pozitivă pe măsură ce piesele curgeau.

V-am văzut fericirea, voi ați văzut-o pe a noastră, mai rămâne doar să ne mai vedem și să umplem un alt club, dar de ce nu, să ne adunăm cu toții pe un câmp gol și să avem loc să incingem hora cum se cuvine :)

Noroc, Doamne, am avut că am venit și ne-a plăcut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.