Skip to content

Revelionul in Sibiu: Riff, Ricky si Elvin Dandel, Paula Seling si Ovi

În fiecare an revelionul pare să aibă un impact mare asupra oamenilor.

Probabil că un nou început înseamnă mai bine: lucruri mai bine făcute, cărți mai multe citite, realizări importante sau pur și simplu mai multă distracție și timp petrecut cu familia și cei dragi nouă.

Hai să vorbim despre revelion. Personal, nu imi place ideea de a plăti un salariu pentru a bea și a mânca 3 zile.

Prefer să mă simt bine o seară, o petrecere normală cu muulteee nebunii. Să nu crezi că nu imi place să merg la cabană sau să stau la multe 3 zile. Aș vrea să fac asta mai des, dar nu neaparat de revelion, ci cu alte ocazii în care să nu coste de 5 ori mai mlt decât în timpul anului.

felicitareDe câțiva ani încoace mi-am petrecut revul  în Sibiu și mereu am făcut tot posibilul să ajung în Piața Mare înainte  de 00:00  și asta pentru că așa imi place. Simt ceva diferit. Simt că intru în noul an. Este o altă fericire pe care o simt  când ajung în Piața Mare. Pentru că este plină de amintiri și de momente faine din viața mea.

În Piața Mare am fost la concerte importante, am cântat  acolo, am dansat, am băut, m-am simțit bine cu prietenii mei.

În ani trecuți i-am ascultat de revelion pe Prodigy, Europe, Phoenix, Cargo, Jukebox, Riff etc.

Anul ăsta în Piaţa Mare spectacolul începe la ora 22.30 și vor cânta veteranii de la Riff împreună cu Ricky şi Elvin Dandel.

La ora 23.30 o să cânte Paula Seling şi Ovi.

Evident, la miezul nopţii primarul Klaus Iohannis va urca pe scenă și va spune câteva cuvinte și urări celor prezenți.

Paula Seling şi Ovi vor urca din nou pe scenă până la ora 00.30.

Pentru că suntem un popor care își mai respectă câteva dintre tradițiile sale muzica populară va fi și ea prezentă: Spectacol susţinut de Ansamblul Junii Sibiului, cântăreaţa de muzică populară Mariana Anghel şi invitaţii săi şi un spectacol folcloric cu obiceiuri specifice perioadei sărbătorilor.

Evenimentele sunt organizate de Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, în colaborare cu Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România şi Elite Art Club Unesco.  Parteneri: Nexus Net – Stage Management.

Eu o să merg în Piața Mare pentru că voi fi acasă de revelion, dar nu pentru artificii, ci pentru atmosfera de acolo: fericire, friggggg și sampanie, mașinuțe + prieteni.

Aaaa am uitat să precizez că nu am organizat nimic anul ăsta de revelion? 😀

Voi ce faceți de revelion? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.