Skip to content

Addicted to Handmade – cadouri originale

În timpul liceului am dezvoltat diverse pasiuni și activități: realizarea cerceilor din biluțe colorate și fimo, pasiunea pentru chitară și muzică, fotografie, am fost reprezentant Avon pentru a încerca și altceva, am început să scriu mai mult, să iau interviuri și să îmi descopăr și pasiunea aceasta.

Întotdeauna admir pasiunea, devotamentul și munca. Un om care muncește cu pasiune merită să fie apreciat și să aibă succes.

Astăzi vă prezint munca frumoasă și migăloasă realizată de o colegă și prietenă: Veronica Barbu.

Ea realizează manual de mult timp bijuterii și tot felul de accesorii.Veronica Barbu handmade lantPuteti sa ii vizitati pagina de Facebook aici și să găsiți un cadou frumos sau chiar să îi propuneți să realizeze ceva special, la comandă. Poate dorești cercei cu flori mov combinate cu negru, medalion cu o vioară, cu o pisică, ceainic sau aproape orice altceva îți dorești sau vrei să dăruiești.

Eu deja am făcut o comandă pentru a oferi un cadou unic cuiva drag. Veronica mi i-a făcut foarte repede, i-a ambalat și am pregătit un cadou foarte fain, fără să mai umblu prin magazine.

Recomand cu drag. În Cluj livrează personal cadourile, iar în țară prin poștă sau curier.

PS: Aici vezi primul ei concurs de pe pagina de Facebook. Pot câștiga un breloc cu minioni. Tot acolo vezi și o galerie foto mai amplă cu produse realizate de ea.

Îmi plac cadourile, mai ales cele realizate manual, cu originalitate și cu răbdare. Îmi place să pregătesc cadouri interesante și vă spun: de lângă cadoul perfect niciodată nu trebuie să lipsească o felicitare pe care să scrii un mesaj din suflet sărbătoritului. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.