Skip to content

Cum cântau starurile pop când erau copii?

De multe ori auzim fraza: „cânt de la 3 ani”, „cânt de la 8 ani” și această senzație este foarte frumoasă pentru artiștii care și-au descoperit talentul muzical din copilărie.

Cel mai important este să simți muzica, să îți placă, să ai voință ca să înveți mai mult, dar și să ai susținerea părinților, mai ales când ești mic și nu ai propriile posibilități pentru a învăța. Nu toată lumea poate să fie autodidactă sau să aibă condițiile necesare pentru performanță

Vă invit să luați o pauză de câteva minute și să îi priviți și să îi ascultați pe cei mai cunoscuți muzicieni ai lumii cântând în urmă cu zeci de ani, când erau copii.

Preferata mea din lista aceasta este Christina Aguilera, dar nu mă așteptam să descopăr vocea foarte bună și puternică a artistei Britney Spears. Parcă pe măsură ce a trecut timpul și-a schimbat mult tonul, într-unul mai moale, ușurel, pop.

„Audiție” plăcută.

1. Christina Aguilera

2. Justin Timberlake

3. Britney Spears

4. Fergie

5. Britney Spears si Justin Timberlake

6. Shakira

7. Beyonce

8. Rihanna

O compilație cu artiștii care cântau de mici:

http://www.youtube.com/watch?v=bppgcyxMKvQ

În aproape fiecare dintre aceste filmări auzi acel ceva care este propriu fiecărui artist în parte, tonul, vocea, inflexiunile cu care s-a făcut cunoscut.

Ai apucat să vizionezi măcar unul dintre filmulețe? Pe care dintre acești artiști îi apreciezi mai mult? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.