Skip to content

Webstock 2013: inovatie, pasiune, muncă

Îmi place să învăț lucruri noi, să fiu la curent cu ce se întâmplă, să fiu în mijlocul evenimentelor. Desigur că pentru a fi mereu la curent cu lucrurile și evenimentele importante, ai nevoie de timp și de răbdare. Răbdare am, iar timp…se poate și mai bine.

webstock-2013Mâine, 27 septembrie 2013, va avea loc în București cea de-a șasea ediție Webstock Awards la JW Marriott Grand Hotel și eu voi fi acolo cu statutul de blogger acreditat.

De trei ani de când stau în Cluj, am fost la evenimentele la care am putut: Din on în off, Social Media Summit, Instagramology, Tecomm, BUZZCamp etc.

Dar în București am ajuns doar cu alte ocazii, muzicale, ca să le spun așa.

Anul acesta merg la Webstock pentru prima oară. Anul trecut am urmărit pe livestream momente de la Webstock, am urmărit hashtagul pe Twitter și mi-aș fi dorit să fiu și eu acolo deoarece este un eveniment complex care aduce în același loc specialiști de marketing, specialiști în Social Media, este competiția care oferă recunoaștere celor mai inedite proiecte din online-ul românesc.

webstock-2013-banner-foto-iasi-fun-bucuresti-online-micPoza

Bloggeri, companii, agenții, magazine online, pasionații de web și mobile și-au înscris proiectele și campaniile în categoriile: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile applications, Instagram (by Brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.

*** O să merg la conferințe și la gală și voi încerca să fac pe blog liveblogging, dar veți putea urmări conferințele online pe livestream pe care îl veți găsi aici.

Până acum observ că evenimentul are o susținere ridicată, este organizat bine și se adresează mai multor categorii de oameni. Îmi place în mod special faptul că blogerii pot fi acreditați ca să participe și să promoveze evenimentul, pot deveni ambasadori ai evenimentului și își vor asigura un loc gratuit la eveniment. Astfel că susținerea evenimentului crește în online și tot mai mulți potențiali participanți află despre acesta din mai multe surse.

Speakeri:

De asemenea, știați că profesioniștii în comunicare și social media puteau solicita invitații gratuite pentru seminariile dedicate?

La gală vom afla cine a câștigat la fiecare secțiune, iar pe cei care s-au înscris în competiție îi puteți vedea aici.

 Așadar, mâine fiți cu ochii pe blog, pe pagina de Facebook, urmariți site-ul Webstock, contul dedicat de pe Twitter și pagina de Facebook pentru a fi mai aproape de evenimentele Webstock.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.