Skip to content
Meet Magento 2015

Wanna Meet Magento? Eu merg la panelul de Business & Marketing

Meet Magento 2015 este conferința dedicată mediului online (business, development, marketing, backend, frontend etc) și se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca.

Eu o sa fac live-blogging și am scris mai multe despre conferință aici.

Zilele trecute s-a afișat programul și m-am uitat să văd care sunt panelurile care mă interesează mai mult și de la care sper să învăț. Conferința este împărțită în secțiuni de Business/ Development/ Workshopuri.

Program Meet Magento – Vineri:

  • Ora 10: Vlad Stănescu, fondatorul MindMagnet, Opening;  urmat de Thomas Goletz – Netresearch App Factory AG, Meet Magento Association
  • Ora 10.30: Bas Nawijn – Magento Inc., Keynote
  • Ora 11: Roman Baluta – Microsoft, Tangible cloud hosting benefits for merchants and solution providers
  • Ora 11.30: Stefano Lena – ContactLab, How to transform transactional emails into sales opportunities
  • Development: Ora 11.30 începe Ben Marks – Magento Inc., Magento 2: What it means for you.

Aici găsești tot programul >


Pe mine mă interesează trackurile Business şi Marketing:

– Primul panel de business care o va avea ca speaker pe Eliza Rogalski, co-fondator al Rogalski Damaschin Public Relations, una dintre cele mai importante agenții de PR din România. Ei au realizat cel mai premiat proiect de PR din România – “Școala de Bani”. Eliza va avea o prezentare despre brandul de angajator.

– Stefano Lena – de la ContactLab va discuta despre cum să transformi mailurile tranzacționale în oportunități de vânzare.

– La Marko Brisevac (Inchoo) care va avea o prezentare bazată pe strategia de redesign pentru website-urile de ecommerce. Completări, adaugări sau schimbarea totală a designului? Vom vedea ce ne spune.

– Sunt curioasă de prezentarea lui Bogdan Colceriu despre E-commerce-ul din spatele magazinului virtual.

– Thomas Fleck – Netresearch App Factory AG: Online Business pentru afaceri mici și mari: Cum să începi, cum să câștigi și cum să eviți prea multă durere. 🙂

– Tot din trackul de business, Mihai Crăciun de la 4ideas va prezenta instrumente digitale creative și filtre inteligente pentru a-l ajuta pe clienți să aleagă produsele.

– Sergey Lysak (Eltrino) ne  va arăta cum să ai beneficii folosind mai multe canale pentru customer support. Rețete magice pentru eCommerce.

– Ultimul din programul de business de vineri este Iulian Pădurariu care va vorbi despre Gamification in eCommerce. Pe el l-am mai auzit o dată și vreau să văd ce ne prezintă nou.

– Sâmbătă se pune accentul pe workshopuri: Gamification in education, Sexy Analytics, Product Roadmap, Email Marketing, Guerrilla Marketing

Pentru Development și partea tehnică, te invit să vezi toată agenda aici pentru vineri și sâmbătă. A doua zi a evenimentului este dedicată workshop-urilor, cu un track de marketing, unul de business și două trackuri de programare, ce se vor desfășura în paralel.


Dacă lucrezi în mediul online, ecommerce, marketing, development, web design, cu siguranță vei găsi câteva prezentări care să te inspire, o să găsești soluții sau persoane specializate care te pot ajuta.

Bilete la Meet Magento:

Până în 1 octombrie, biletele cumpărate în avans sunt la preţul de 85 euro și asigură acces la conferinţă, la workshopurile din a doua zi şi la afterparty Party 404 în Club Midi.  Daca vrei să cumperi un bilet, am un voucher cu reducere 25%.


Vrei să vii la Meet Magento și să îi întâlnești pe acești specialiști în domeniu? Îți ofer INVITAŢIE GRATUITĂ. Scrie-mi un comentariu aici sau în privat și anunță-mă că vrei să vii.

UPDATE: Lăcrămioara Timofciuc vine cu mine la conferinţă.  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.