Skip to content

Vreau la Peninsula!(Toata lumea stie asta)

A fost odată ca niciodată festivalul Peninsula pe malul Mureșului, în Târgu-Mureș.

Acesta a debutat în sfera festivalurilor în urmă cu câțiva ani, astăzi reusind performanța de a se afla în fruntea listei a vacanță a multor persoane.

Astfel, desigur că se află și pe lista mea de vacanță în topul preferințelor.

Blogal Initiative  impreuna cu organizatorii festivalului si cu Chinezu îmi pot oferi șansa de a ajunge acolo.

De ce ar trebui ca eu să beneficiez de ea?

Pentru că de când știu de Peninsula mi-am dorit să ajung acolo, pe malul Mureșului.

Îmi doresc să fiu acolo „in the middle of the people”, să cânt alături de formațiile Iggy Pop and The Stooges, Within Temptation, Guano Apes, Hammerfall, să dansez pe Dub Fx, NOHA, Chase&Status, Gentleman, să mă uit la trailere cu nebunaticii de la 2Minute, să râd la stand-up comedy  și câte și mai câte aș mai vrea să fac pe acolo, pentru că oricât ai încerca, nu o să reușești să incluzi cuvântul plictiseală în discuție.

Așa că o să trec la lucruri serioase.

De când cu mutarea la Cluj, eu fac parte din echipa FlipFlop, un site de evenimente din Cluj-Napoca. Acolo am scris numeroase știri ( click aici, aici, aici, aici, aici , aici , aici, aici) despre Peninsula în speranța că voi primi mult-dorita acreditare, dar minunea nu s-a întâmplat.

Așadar, sunt destul de informată despre ce este vorba la Tuborg Green Fest Peninsula și îmi doresc foarte mult să fiu în mijlocul activităților, să scriu despre ce se întâmplă, să tin Twitterul la curent, să fac fotografii pentru fotoreportaj și să realizez interviuri (vox-pop și interviuri formațiilor).

La festivalul Artmania de la Sibiu, care duminică s-a încheiat, am fost blogger oficial și mi s-a spus că am fost harnică cu scrisul (despre prima zi, despre a doua zi și încă o postare 🙂 unde puteți citi vorbe la cald despre festival și viziona fotografii realizate de mine).

Am fost de curand la festivalul Padina Fest, unde am realizat un interviu cu formatia Paradox si un articol despre festival aici.

De aici reiese ca iubesc festivalurile, mereu merg la concerte și sper ca viața mea să fie un festival neîntrerupt!

Așa că vreau acreditarea ca să pot fi acolo, în centrul tuturor evenimentelor, să văd „din culise” cum se desfășoară acest festival superb și să pot da vestea mai departe, ca toată lumea să vină să ne distrăm! m/

2 thoughts on “Vreau la Peninsula!(Toata lumea stie asta)”

  1. Pingback: Cine au fost bloggeri acreditati la Peninsula ? | Neydamn

  2. Pingback: Blogal Initiative » Avem bloggeri acreditați la Festivalul Peninsula!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.