Skip to content

Tuborg Green Fest Peninsula 2011 va asteapta

Tuborg Green Fest Peninsula începe pe data de 25 august, adica joia aceasta.

Datorită organizatorilor festivalului (abia aștept să îi cunosc), celor de la Blogal Initiative și lui Chinezu, am șansa de a merge la festivalul de pe malul Mureșului, respectiv în Târgu Mureș.

Este pentru prima dată când ajung în acest oraș și evident că este prima dată când particip la festivalul Peninsula, ajuns deja la a 9-a ediție.

Le mulțumesc pe această cale celor precizați mai sus și pur și simplu abia aștept să ajung acolo.

Vreau să simt atmosfera festivalului de care am auzit atâtea, vreau să mă simt bine alături de prieteni, să ascult muzică bună, să îi văd live pe unii artiști pe care i-am mai văzut, dar mai ales pe cei pe care nu i-am văzut live: Hammerfall, Guano Apes, Gentleman și alții.

Aici puteti vedea spotul oficial:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_BwwM38yRMY]

Artiştii care au confirmat prezenţa sunt următorii:

25 august Guano Apes * Tankcsapda * Foreign Beggars * K’s Choice * Zdob si Zdub * Palotai vs. DJ Vasile * Parno Graszt *R.O.A. * Magashegyi Underground * Urma * Stereo Palma * Recycle Bin * Kid Chriss * Gojira * Szászcsávás Band * Monyo Projekt * Yesterdays.

26 augustKasabian * Danko Jones * Markus Schulz * Andy C * N.O.H.ASunnery James & Ryan Marciano * Myon & Shane 54Belga * Intim Torna Illegál * Tündérground * Grimus * Reality Engine * Les Elephants Bizarres * The MOOoD * Dj Fülöp & Lobenwein * Tapinarii * Dreamers * Toulouse Lautrec.

27 augustIggy & the Stooges * Nevergreen * Chase & Status and MC Rage * Nick Warren * Subscribe * Ska Cubano * Şuie Paparude * Moby Dick * Anima Sound System * Vad Fruttik * Alvin és a Mókusok * Luna Amară * Horace Dan D *Goranga&Missile AIM * Sterbinszky * Palatka * Andercavar Bend

28 augustWithin Temptation * Hammerfall * Gentleman and the Evolution * Dub FX * Tiga * Borgore * Pokolgép * Ganxsta Zolee és a Kartel * Compact * Vunk * Guess Who * Mihai Popoviciu * Hot X * Igor Do’Urden * Fading Circles * Electric Fence * Junetrip.

Pe lângă concerte şi petreceri, Tuborg Green Fest Peninsula a pregătit publicului un program diversificat prin:

  • activităţi sportive.
  • proiecţii de filme, trailere.
  •  spectacole de teatru şi improvizaţie.
  •  dansuri populare şi cursuri de dans.
  •  Programele sportive vor include competiţii pe echipe sau de sporturi individuale, de la fotbal, poker, stivuit de lăzi, până la moară sau şah, toate în cadrul Borsec Sport Zone.
  • Dintre sporturile extreme au fost alese din nou bungee-jumping-ul şi catapulta, iar amatorii de sporturi nautice pot merge cu caiacul pe Mureş, sub stricta supraveghere a salvamarilor.

!!!  Scăldatul în râul Mureş este interzis.

Un concept binecunoscut de artă teatrală – Kulturpart – vine la Tuborg Green Fest Peninsula anul acesta:

  • zilnic, o trupă de actori ai Comunităţii Creative de Teatru de Stradă din Ungaria vor prezenta spectacole, vor invita peninsularii să joace teatru, să confecţioneze măşti şi le vor dezvălui din secretele artei dramatice.

Cel mai mare festival de filme de foarte scurt metraj desfăşurat în spaţiul public, Art by Chance va veni anul acesta pentru prima dată în România, în exclusivitate la Tuborg Green Fest Peninsula.

 23 de scurt-metraje cu o durată de 30 de secunde fiecare, vor putea fi vizionate pe ledurile de lângă cele patru scene.

  •  Totodată, acolo va avea loc prima ediţie a Peninsulei Dependenţilor de Trailere – aici, cei interesaţi, vor avea parte de un maraton de 3 ore de trailere.  Totodată, alături de selecţii de filme artistice care vor fi proiectate zilnic la Port.Ro Movie & Dance Tent, pe 28 august va veni, pentru prima oară în România, un film de Oscar:  Susanne Bier: In a Better World (Într-o lume mai bună), 2011, 113’ – pelicula ce a obţinut premiul Oscar în 2011 pentru Cel mai bun film străin. Tot la această locaţie vor avea loc zilnic cursuri de dans modern şi dans popular.

Ceva foarte interesant:

  • La MIERT PUB, în fiecare dimineaţă se servesc cafele, prăjituri şi narghilea, iar pentru cei care se simt încordaţi există şi posibilitatea unui masaj. Aici au loc o mulţime de alte activităţi în timpul zilei, de la poker, la concurs de fotografii, precum şi programul de umor care, în limba română, va începe vineri, 26 august şi va dura până duminică, 28 august, incluzând câte un show de stand-up comedy pe zi. Protagoniştii vor fi, în ordine cronologică: Tibi Neuronu, Radu Isac şi Sorin Pârcălab.
  •  Zona Artei, unde peninsularii îşi vor putea face portrete sau caricaturi, tatuaje henna, se pot lăsa să fie pictaţi pe piele sau îşi pot face un masaj relaxant.

Acestea fiind spuse, plictiseala nu își va face loc pe buzele peninsularilor.

Pentru mai multe detalii accesați bannerul din dreapta paginii, sus.

Ne vedem acolo și nu uitați să vă distrați, să nu vă înnecați toți neuronii în alcool și să reciclați!

Ne vedem acolo si revin cu scrieri si fotografii luni, marti!

4 thoughts on “Tuborg Green Fest Peninsula 2011 va asteapta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.