Skip to content

Un nou început pentru mine: magazinul online Canar.ro

La locul de muncă îți petreci cele mai multe ore din zi. După 3 ani și 7 luni a sosit momentul să spun „la revedere” primului meu loc de muncă: copywriter la magazinul online Tiparo și să vă povestesc despre noul meu job la Canar.ro.

Dar întâi şi întâi: Cum am ajuns să lucrez la Tiparo?

Într-o zi din mai 2012 eram în excursie la închisoarea din Sighet cu profesorul Ilie Rad și cu colegii de facultatea de Jurnalism. Îmi amintesc perfect că eram în autocar, mă uitam cu un coleg mai mic la fotografiile făcute de el și mi-a sunat telefonul. Nu știam pe atunci că urma să fie șefa mea cea cu care vorbisem. 😀

M-a invitat la un eveniment care se desfășura la Sic: Decor de Poveste (am scris despre el aici) și erau invitați fotografii Radu Bădoiu și Cristian Șuțu de la Foto Union din București și Adi Petrișor din Cluj. Am acceptat invitația și am avut un weekend foarte plăcut și plin de surprize.

În acea zi am cunoscut-o pe Mara, o fată care are autism, dar care are rezultate foarte bune la muzică și este recuperată în proprții mari datorită mamei și a eforturilor sale. Zilele acestea ați văzut-o la Românii au talent.

Decor de poveste 2012

Am fost și mai plăcut surprinsă când am aflat că Groparu m-a recomandat pentru eveniment.

Rezultatul: O expoziție cu vânzarea fotografiilor printate pe diverse materiale, iar banii au fost donați Asociației Autism Transilvania. + Primul meu job serios pe care mi l-a propus Dania, Marketing Manager de la Tiparo.

A fost foarte simpatic momentul: m-a sunat când eu eram cu bagaje în hol și plecam pe timpul verii acasă in Sibiu. Eram în autocar când mi-a propus jobul de Social Media Manager, iar eu i-am spus că mă întorc în Cluj într-o săptămână.  Așa că am mers la Rock the City în București și mi s-a terminat vacanța de vară planificată. 

Au trecut 3 ani frumoși în care am învățat multe

M-am angajat din anul 2 de facultate, iar jobul a ajuns pe locul 1, iar facultatea pe 2. Nu regret nimic, au fost 3 ani productivi, cu bune și cu rele. Am înșeles ce înseamnă să lucrezi la un magazin online, care sunt prioritățile și care este mersul lucrurilor, de la crearea unui produs, până la promovare și vânzarea propriu-zisă.

M-a ajutat foarte mult activitatea mea de blogging deoarece am văzut din proprie experiență ce înseamnă un titlu bun, intuitiv, catchy și care te îndeamnă să citești un articol. De asemenea, aveam deja noțiunile de SEO, meta title, meta description, instalarea unui plugin pe WordPress, adaugarea unui cod embed, a unei galerii foto. Acestea pentru că am fost pasionată de blogging, de platformele din spatele unui blog și de setări și unelte pe care le pot folosi pentru a îmbunătăți un site.

Mi-a plăcut faptul că am fost la multe conferințe care aveau ca teme Social Media, comerțul online, marketing, am fotografiat multe creșe și grădinițe decorate de echipa Tiparo.

tiparo decor cresa

Dar 3 ani jumătate nu pot fi rezumați în 10 rânduri pe blog.  A fost un prim job care mi-a deschis orizonturile, am înțeles ce îmi place să fac și ce vreau să învăț mai departe. Le mulțumesc colegilor de la Tiparo pentru tot. Succes în noile proiecte!

Acum este timpul pentru un nou început: Canar

Prima mea zi de lucru a fost în 29 februarie, 2016 fiind an bisect. Deja au trecut 2 luni de când lucrez la magazinul online Canar.ro din Cluj, importator și distribuitor de parfumuri și cosmetice originale de la branduri de lux. Pot să confirm faptul că toate produsele sunt 100% originale și sunt foarte căutate.

canar

Îmi place schimbarea. Acum învăț lucruri noi despre branduri consacrate precum Lancome, Chanel, Dior, Hugo Boss, Guerlain, Calvin Klein, Paco Rabanne, Clinique, D&G, Estee Lauder etc. Este foarte interesant pentru mine, o lume nouă a parfumurilor, gelurilor de duș, o lume cu cosmetice de calitate, rujuri și farduri.

Clinique canar

Magazinul online va deschide în mai primul showroom din Cluj pe Calea Turzii și abia aștept să vă spun mai multe despre asta. 😀  Dacă dorești să colaborăm, aștept cu drag un semn. Colegii sunt deschiși la colaborări cu bloggeri și nu numai.

Ne găsiți pe Facebook, Profitshare, Instagram etc.

PS: Se caută 2 persoane pentru postul de consilier vânzari pentru showroom. Dacă știi pe cineva care își caută de lucru și vrea să lucreze cu noi, te rog anunță-mă.

Până la urmă, un sfârșit poate fi un nou început pentru fiecare dintre noi. 🙂

11 thoughts on “Un nou început pentru mine: magazinul online Canar.ro”

  1. Buna! Felicitari pentru noul job!
    Sper sa nu para deplasata intrebarea mea, dar nu ma pot abtine. Ce presupune colaborarea cu site-ul canar.ro? Eu sunt blogger de 6 ani, de 3 ani scriu despre cosmetice, dar dintr-un motiv sau altul nu am ajuns la colaborari. Mi-a fost prea jena sa intreb, sa propun.
    Multiumesc!

  2. M-am simțit bine la eveniment.
    Un sfârșit lasă loc întotdeauna pentru un nou început. Să ai parte de realizări cât mai mari la nou loc de muncă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.