Skip to content

Sunt blogger oficial la Webstock 2014

Webstock este cea mai mare conferinţă de Social Media din România şi anul trecut am fost pentru prima oară singură cu trenul în București. Pentru că mi-a plăcut cum s-a desfășurat evenimentul, mi-am dorit să ajung și anul acesta, astfel că în 26 septembrie voi fi blogger acreditat, alături de mulți alți bloggeri.

Teodora Neagu la webstock

M-a surprins si pe mine fotograful anul trecut

Programul este interesant si interactiv, fiind incluse discutii despre social media, tehnologie, blogging & continut online, trenduri online, digital PR etc.

Pe langa conferinte și sesiuni de micro-conferințe, unul dintre cele mai atractive momente ale zilei este gala de premiere a competiției Webstock Awards, competiția care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an în România. Proiectele și campaniile au fost înscrise în competiție gratuit în perioada 15 iulie1 septembrie. Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

Avantajele de a participa la WEBSTOCK, festivalul internetului

În fiecare an, Webstock oferă oportunitatea bloggerilor și persoanelor din agenții să întâlnească/ reîntâlnească reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul oferă și oportunitatea de colaborare a acestora.

  • Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștință cu persoane pe care le cunoști doar din online.
  • Subiectele dezbatute in cadrul conferințelor a celor trei micro-evenimente specializate.
  • Tendințele industriei: Participanții află care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, poți urmări site-ul www.webstock.ro, contul de Twitter, hashtagul #webstockro, pagina de Facebook si blogul meu.

Despre Evensys

Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys  organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

webstock-2014

Cine mai vine la Webstock? Eu voi pleca joi seara din Cluj cu trenul. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.