Skip to content

Schimbăm direcția! Aștept sugestii.

Mi-am dat seama că până acum am scris foarte mult despre evenimente, despre concerte și altele la care mai merg, ceea ce nu este chiar rău, dar am realizat faptul că nu este îndeajuns, deoarece un blog trebuie să fie mai mult despre experiențe proprii, despre opinii.

De acum înainte mă voi concentra mai mult pe aceste aspecte. Nu cred că este foarte greu, deoarece consider că am multe lucruri de spus, atâtea lucruri se  întâmplă și intru mereu în contact cu multe persoane.

În curând îmi voi lua un domeniu .ro și atunci acest blog va lua o altă direcție, ca să spun așa.

Doresc să mă axez mai mult pe povești cu oameni, să am cât mai multe interviuri cu persoane interesante, persoane care au ceva de spus in comunitate și de la care putem învăța multe lucuri.

Sunt pasionată de fotografie. Nu știu dacă a observat cineva, dar foarte rar pun fotografii care nu sunt făcute de mine pe blog și scriu de unde am preluat fotografia dacă nu este a mea. Așa că mă gândesc la câteva subiecte pe care le-aș putea aborda pentru reportaje fotografice.

Trebuie să mă mai gândesc la câteva aspecte, modificări și îmbunătățiri și să le respect.

Am nevoie de păreri și sugestii pentru a îmbunătăți activitatea mea bloggeristică 🙂

PS: Revin în câteva ore deoarece plec la un training de comunicare, aici puteți citi mai multe: http://www.facebook.com/events/150860448354623/

O zi bună!

2 thoughts on “Schimbăm direcția! Aștept sugestii.”

  1. Nu stiu ce faci tu cu domeniul, dar te rog sa nu schimbi numele. Imi place mult treaba cu “A wordpress site with a hat and a guitar”. In rest, cand afli raspunsul, anunta-ma si pe mine. Ca mi-ar placea sa scriu si eu mai des pe blog dar nu stiu despre ce. Scriam mult ce-mi trecea prin cap si ce aveam pe suflet. Cred ca m-am schimbat putin si am capatat o mica frica apropos de scrisul asta al ceea ce am pe suflet… Oricum, nu stiu cat de interesant era pentru cine citea… Te pupez!

    1. Eu, pana de curand, nu prea scriam chestii prea personale si nici nu vreau sa ajung sa sciu ca aseara am dormit la 3 noaptea si am fost pana la baie si am auzit muzica de la vecini si alte chestii care nu au relevanta. Ma bucur ca iti place faza cu hat and a guitar. Aia nu se schimba.
      Oricum, o sa te anunt daca aud ceva sugestii si ne auzim/citim de fapt 😉 de Craciun, banuiesc ca vii in SIbiu,nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.