Skip to content

ROboTIFFarea la Cluj-Napoca.

Aseară, la Muzeul De Artă din Cluj a avut loc ROboTIFFarea!

După ora 21, curtea muzeului de artă a devenit aproape neîncăpătoare datorită „mediocrilor” care au venit să vadă toate episoadele din RObotzi, ca apoi să îi cunoaștem pe cei care le-au dat viață celebrilor RObotzi.

Ramona, Codin Sebastian Pop, Druidul Cezar, Mihai Banea sunt niște oameni plini de viață, glumeți și inteligenți.

E de apreciat la ei faptul că au găsit o modalitate cât de poate de interesantă pentru a face bani. Și se pare că le merge treaba.

În curtea Muzeului de Artă a fost amplasat un ecran pe care au fost proiectate cele 19 episoade.

Fanii nu mai aveau răbdare și la un moment dat  strigau: Apasă! Apasă! Apasă! aceasta fiind o replică faimoasă din RObotzi.

Înainte de a începe maratonul de episoade, cei patru  creatori de Robotzi au venit în fața tuturor și ne-au spus câteva cuvinte despre ei, despre ce treabă are fiecare până iese un nou episod.

Aceștia si-au exprimat uimirea că sunt atât de multe persoane într-o seară de marți pentru a vedea ceea ce au văzut și acasă, cel puțin o dată.

Era interesant faptul că unul dintre creatori avea atașat de frunte un aparat foto cu care filma, iar ei au precizat ca aceea cameră a fost cumpărată din banii donați pe PayPal de către fani. Frumos!

Un alt lucru interesant este că la replicile cele mai celebre, foarte mulți oameni spuneau replica respectivă deodată cu personajele MO sau FOCA. Atunci era de observat fața celor patru „părinți” ai RObotzilor.

La această întâlnire, cei care au ajuns cel mai repede la Muzeu au avut norocul de a primi stickere și postere cu RObotzi, dar acestea s-au epuizat destul de rapid, iar nu toată lumea a ajuns să primească.

Aplauzele au curs după fiecare replică memorabilă, sau la finalul fiecărui episod.

Am avut parte și de un moment publicitar cu o reclamă proprie extrem de amuzantă la un produs revoluționar „Retouchan”.

După ce maratonul de episoade a fost gata, toată lumea a fost invitată la „bumtzi bumtzi” in Obsession Club la party RObotzi, unde au fost lansate 2 melodii de pe viitorul album scos de Robotzi-Best of Greatest Hits Ever . Acesta o să apară oficial cândva in vară.

Vreme bună, oameni faini, eveniment interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.