Skip to content

Noul pod peste Cibin

Gata și vacanța petrecută acasă, în Sibiu.

Locuiesc în Cluj, așa că sunt obișnuită cu trafic intens, cu repararea liniilor de tramvai, cu repararea anumitor străzi, lucrări care au ca efect pe termen scurt îngreunarea traficului pe anumite rute. Când am plecat spre autogara Beta săptămâna trecută, taximetristul nu a vrut să intre pe strada Horea deoarece se circula extrem de greoi, așa că a luat-o pe la Tăietura Turcului și am ajuns la autogară, iar după 4 ore eram în Sibiu.

După câteva zile de plimbare prin Sibiu am observat că nici aici nu este liniște. Se lucrează la străzi, le mai repară ca totul să fie bine.

Am văzut că se lucrează pe strada Rahovei, pe Dealului, dar și că podul de pe Cibin este aproape gata.

Desigur că mai este de lucrat la el, dar deja este ridicat și oamenii pot merge pe el.

Acest pod chiar este o idee bună, deoarece era atâta spațiu irosit, spațiu care o să fie folosit pentru a mai lăsa traficul să respire.

Citeam aici că acest pod de pe strada Neculce va avea o lungime de 60 de metri şi lăţime de 24 de metri, 3 benzi de câte 3,5 metri lăţime fiecare, precum şi piste pentru biciclişti de 1,5 metri lăţime, două trotuare de 2,5 metri lăţime, patru scări de acces spre aleile de promenadă şi stâlpi pentru iluminat nocturn.

Așteptăm rezultatul final!

4 thoughts on “Noul pod peste Cibin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.