Skip to content

Mushroom Story, băieții funk-rockului alternativ au cântat în Gambrinus Pub

În ultima vreme simt că nu prea am timp. Timp să scriu ceea ce vreau cu adevărat, timp să îmi scriu recenziile, temele pentru facultate, nu am timp să stau liniștită la o bere sau să ies afară să fac fotografii.  Azi e luni și e o zi bună pentru refăcut programul, adică să mi-l fac astfel încât să am timp să fac tot ce vreau și ce trebuie.

Cu toate acestea, sâmbătă am fost la un concert la care m-am distrat foarte fain.

Așa că vă las cu o pseudo-cronică și fotografii vedeți pe www.flipflop.ro. De obicei scriu mai pompos și mult mai elaborat, dar am simțit că nu trebuie.

Dacă nu ați auzit de băieții ăștia din Cluj, vă las cu videoclipul lor amuzant și ritmat. Îți va face ziua puțintel mai bună pentru câteva minute.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=91dE09Z15JI&feature=player_embedded]

Articol publicat pe Flip Flop.

Chiar îmi place revenirea clubului Gambrinus pe „piața distracției” din Cluj deoarece au multe evenimente faine, concerte, petreceri, oameni de treabă și prețuri bune. Eu asta văd până acum și e doar de bine.

Aseară am fost la concertul formației clujene Mushroom Story și iar folosesc o metodă tipică mie, aceea de a da cuvintele cheie ale serii și de a nu da prea multe detalii referitoare la ora începerii, ora încheierii recitalului, sau cum nu se auzea uneori foarte bine vocea lui Paul și altele.

Vă zic că a fost așa cum ar trebui să fie și chiar mai bine decât credeam înainte să ajung:  alternative funk-core, distracție, aplauze, bere, crowd surfing, bună dispoziție.

Simple and easy

Așa se numește prima melodie pe care am ascultat-o de la ei zilele trecute și care m-a făcut să vreau să merg să îi ascult deoarece este o melodie ritmată și băieții sunt plini de energie.

Asta îmi place la ei: energia lor, a lui Paul (vocalistul) sunetul puternic de bass la care cântă Harry, toba bătută de Nano și acordurile lui Andrei Puiu, chitaristul formației. Toate acestea îmbinate cu pasiunea pentru muzică, cu un public numeros și pus pe distracție nu pot decât să aibă un rezultat pozitiv.

Este „simplu și ușor” să:

  •  faci un public numeros să se simtă bine.
  • vorbești cu publicul.
  •  îi determini să vină în fața scenei fără să faci altceva decât să apari în fața lor.
  •  faci crowd surfing, deoarece publicul te ține (în general, dar mai există și excepții).
  •  te simți bine.
  •  cânți cu Ana-Maria de la Chilli Familli.
  •   fii sincer și fericit că ești pe scenă în Cluj.
  •    fii chemat la bis.

Vă urez să vă perfecționați, să aveți cât mai multe concerte reușite și nu uitați că publicul este cel mai important!

Let’s funk-rock, Mushroom Story, you big boys of alternative funk rock!

PS: Lumea s-a distrat foarte fain, vedeți fotografiile de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.