Skip to content
ana moura concert cluj

Merg pentru prima oară la concert fado: Ana Moura. Îți ofer 2 invitații

Sursa foto

Îmi amintesc perioada în care se promova în Cluj turneul cântăreței de fado Ana Moura, în 2013. Toată vara auzisem la radio Ana Moura, Ana Moura. Acel concert a fost sold out la Teatrul Național din Cluj, dar nu am fost.

Până acum nu am prea ascultat muzică fado, dar sunt deschisă și îmi doresc să descopăr cât mai multe stiluri muzicale, mai ales în experiențe live. Ana Amoura este, conform materialelor de promovare, „cea mai iubită solistă de muzică fado”.

Am fost curioasă să o ascult pe cea mai iubită solistă de muzică fado, am căutat filmări pe Youtube și m-a convins să încerc live o experiență muzicală nouă. Așa că o să merg la concertul pe care o să îl susțină în 28 februarie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca – FADO OF THE WORLD.

Vrei și tu o invitație dublă la concert?

Împreună cu organizatorii Diesel Events, ofer 2 invitații duble la concert. Lasă un comentariu la acest articol și scrie-mi de ce vrei să mergi la concert Ana Moura în Cluj. O să desemnez câștigătorii în 26 februarie. Succes! 😀

Opțional: Distribuie pe Facebook acest articol cu hashtag #AnaMouraCluj.

Despre Ana Moura

  • A fost premiată în 2008 cu două distincţii “Amalia Rodrigues” la categoria „Cea mai bună interpretă” şi în 2015 pentru albumul „Desfado”, la categoria “Cel mai bun album”.
  • Este de origine portugheză
  • Are la activ 7 albume
  • În 2009 artistul rock Prince a dorit să colaboreze cu Ana, așa că au cântat împreună. Video mai jos 🙂
  • În 2007 a cântat alături de The Rolling Stones în Lisabona.

Cu Prince

Bilete online:

Prețul biletelor încep de la 59 de lei și se pot achiziționa online Anamoura.ro, Dieselevents.ro, Biletmaster.ro, Eventim.ro sau de la birourile Diesel Events din Piața Unirii nr 10 din Cluj Napoca.

De la concertul din 2013

Concertul Ana Moura – Fado of the World este organizat  de către Diesel Events. Cine mai vine? 🙂

Update: Câștigătorii sunt Simona Maria Pop și Sebastian Rebreanu. Felicitări! 🙂

2 thoughts on “Merg pentru prima oară la concert fado: Ana Moura. Îți ofer 2 invitații”

  1. Florentina Gabriela

    Ador muzica fado, pentru ca este in acord cu vibratiile sufletului meu. Sunt indragostita de limba portugheza, de Lisabona, de muzica fado si ar fi o sansa extraordinara sa o ascult pe Ana Moura live.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.