Skip to content

La mulți ani și zâmbete fără cheltuieli!

Mare forfotă astăzi de Ziua Internațională a Femeii. Flori peste tot, soare, fericire, bani cheltuiți pentru zâmbete.

Pentru ziua de 8 martie pot spune că există mai multe categorii de oameni: oameni care nu vor să cumpere cadouri și sunt nevoiți să o facă și acei oameni cărora le place să facă cadouri.

Tind să înclin  spre ideea că nu prea există cea de-a doua categorie de oameni deoarece toți bărbații cu care vorbesc despre asta spun că este un clișeu, că nu ai nevoie de o ocazie specială ca să îi demonstrezi iubitei tale că o iubești. Dar faceți asta? Le cumpărați când vedeți ceva frumos doar ca să le arătați că vă pasă și că v-ați gândit la ele?

Astăzi pentru mine a fost o zi frumoasă  în sensul că m-am plimbat, dar cu scopul de a găsi un nou apartament în care să locuiesc împreună cu prietenii mei. Așa că am dat telefoane, am văzut două apartamente, am primit flori și am mâncat prăjitură ca să ne cinstim puțin. Asta doar eu cu verișoara mea preferată, dacă iubiții noștri încă au rămas imaginari. 😀

Până să vină unul dintre proprietari să ne arate apartamentul (care era groaznic și murdar) am primit câte o floare de la un deputat și mi-a plăcut faptul că nu scria pe bilețeul atașat de la ce partid este.

Ce, nu e normal să îmi fac poză cu omul dacă îmi dă floare? 🙂

Am făcut câteva fotografii cu oamenii care mergeau să cumpere flori sau mici atenții pentru femeile din viața lor.

8 martie cluj

Nu mai am timp să vă scriu mai multe și mai frumoase, țuica e în pahar!

Așadar, LA MULȚI ANI!

Simțiți-vă bine de ziua voastră, știu că aveți potențial și că nu sunteți așa cum cred unii bărbați!

Zâmbetele nu sunt produse de cheltuiel, ci de gesturi care uneori nu necesită bani!

Sunteți unice și meritați lucuri bune, dar astea desigur că necesită eforturi, nimic nu vine gratis, poate doar norocul și iubirea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.