Skip to content

La mulți ani Groparu!

În fiecare zi ne face ziua mai frumoasă cu poveștile sale amuzante de viață, ne smulge zâmbete sau ne face să râdem in hohote.

Alteori ne aduce față în față cu cazurile de viață care merită să fie băgate în seamă (cred că cu toții ați auzit de cazul lui Zolty), merge la conferințe (la 11even, la Din on in off etc) și uneori îl vedem și pe sticlă, unde ne povestește despre blogging, despre experiențele lui și ne omoară cu accentul lui argeleniesc.

Cred că ați ghicit că este vorba de Radu Băzăvan a.k.a GROPARU a cărui zi de naștere este astăzi!

La mulți ani vere! Acum mănânc o bucată de tort cu mama! Serios!

Îți dedic această postare și vreau să îți spun că ne faci tuturor viața mai frumoasă.

De ce spun asta? Câteva dintre motive le-am enumerat mai sus și cred știu că multă consideră la fel.

Te-ai născut într-o zi de 13 noiembrie. Unii ar putea spune că numărul 13 este unul aducător de ghinion, dar pentru părinții tăi, pentru cei care te cunosc și nu numai, reprezinți un noroc, o excepție în lumea asta rea, materialistă. Majoritatea persoanelor nu mai au pretenții de la viața lor, nu se mai uită în jurul lor să vadă că există persoane care au nevoie de ajutor.

Altruismul, bunătatea, ajutorul reciporc sunt pe cale de dispariție, dar tu, un gropar ardelean încerci să nu îngropi unele principii de bază, ci să le menții la suprafață și chiar să insuflii aceste principii și altora.

Îți mulțumesc personal pentru tot ceea ce faci și îți doresc să nu te lași și mereu să lupti pentru idealurile, pentru principiile în care crezi!

Eu promit să fac tot ceea ce îmi stă în putință să te sprijin în ceea ce faci și să fac și eu la rândul meu ceea ce este mai bine pentru lumea asta ( dar desigur că este bine să bem bere și să ne dregem gâtul cu vin, țuiculiță etc 🙂

Să îți crească copiluțul frumos, să nu mai cumperi tort roz pentru el și nici baloane cu „Casă de piatră” în loc de „La mulți ani”  și să moștenească tot ce e mai bun de la părinții minunați pe care îi are. Ai grija de familia ta și să ne revedem cu bine!

O zi de naștere cât mai frumoasă!

PS: Doar la Groparu acasă porcul zboară!

2 thoughts on “La mulți ani Groparu!”

  1. Verişoară dragă, se pare că-ţi doreşti încă o porţie nereuşită de peşte la cuptor! Mulţumesc frumos pentru cuvintele de care nu-s “vrenic”, mulţumesc şi mamei tale pentru mesaj, famelia Neagu rulllllzzzz!

    1. Atâââttt! Cu multă plăcere și ți-am mai zis că îmi place peștele 😀 Am încredere că o să îți iasă tot mai bun și că (poate) mama Gropăreasa să accepte rețeta lipoveană așa cum e!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.