Skip to content

Invitaţii în MIDI la Mihigh & K!D Chriss

Dacă aţi mai intrat pe blogul meu, ştiţi că încerc mereu să promovez muzica bună, formaţiile tinere, merg des la concerte, fac fotografii, scriu recenzii, interviuri, orice pot face ca să îi ajut cumva.

Mai rar, merg şi la party-uri cu muzică electronică, tot felul de party-uri nebune şi mă distrez câteva ore, apoi fug mâncând pământul să ascult şi muzică cu “instrumente”, cum se spune.

Am fost de câteva ori la party  în MIDI  şi sonorizarea mi s-a părut de nota 10, am dansat de fiecare dată mult, în funcţie de locul pe care îl aveam la dispoziţie, de obicei câţiva centimetri dacă stai în faţă.

Dar desigur că prefer un concert live, decât bumtzi bumtzi.

Şi acum vine întrebarea mea: Aţi fost vreodată în clubul MIDI  din Cluj? (locul 1 în România, locul 26 în lume)

Dacă ai fost, cum ţi s-a părut/ dacă nu ai fost, vrei să mergi cu prietenii tăi la un party în cel mai tare club din România? 

La orice întrebare răspundeţi, dacă încă nu aveţi program stabilit pentru vineri, vă anunţ că am 8 invitaţii de oferit domnişoarelor care răspund la întrebările de mai sus. Primele fete care doresc să meargă la evenimentul Midi Summer Jam din 10 august cu Mihigh & K!D Chriss, să îmi lase un comentariu cu numele lor şi e-mail şi invitaţia e a lor.

Dress code: beachwear, swimsuit.

Ştiţi că acesta este un eveniment special de vară şi că MIDI e închis de obicei pe timpul verii, da? Poate v-aţi săturat de seara fetelor din Janis 🙂

Dacă nu vreţi invitaţia, puteţi şi să plătiţi la intrare:  10 lei inainte de ora 00.00 / 20 lei dupa ora 00.00 🙂

12 thoughts on “Invitaţii în MIDI la Mihigh & K!D Chriss”

 1. Buna! Vreau sa te anunt ca, club midi este unul dintre cluburile mele favorite, adica singurul!!! Merg in Midi in fiecare vineri in ultimii 3 ani! E cel mai cel club din tara…si crede-ma ca am fost in multe!

 2. super feminist ceea ce faci, de ce nu te declari in public LESBY ! e vorba de discriminare k nu oferi si baietilor invitatii …asta iti spun eu ca si fata …dar la cum arati nu m-as astepta ca vreun barbat sa se uite la tine …

  1. Ce ți se pare super feminist? Faptul am primit câteva invitații pentru a le oferi fetelor? Bănuiesc că nu îți dai seama că nu eu am hotărât ca doar fetele să primească invitații, ci cei care se ocupă de acest eveniment. Chiar nu sunt de acord ca doar ele să primească acum, dar așa este acum.
   Totuși,de ce spui lucruri lipsite de bun simț?
   Măcar te-a făcut să te simți mai bine?

 3. Am fost in midi de cateva ori, cu mana pe inima iti spun ca la concerte cand e plin, si te calca toata lumea pe picioare – atmosfera este mai mult decat superba !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.