Skip to content

Interviu Michi (Șuie Paparude): „Tu ne-ai adus aici, așa că mai departe du-ne”

Interviul intreg il poti citi pe DailyShot, un nou site pe care l-am lansat cu câțiva colegi. Te invit să îl accesezi 🙂

I-am văzut pe Șuie Paparude de zeci de ori. I-am ascultat acasă, am dansat pe muzica lor și la orice festival m-am întâlnit cu ei.

În 24 noiembrie i-am revăzut și de data asta i-am văzut în Midi, am stat în spatele lor, am făcut poze publicului, ne-am simțit bine și nu puteam să mai trec o dată pe lângă ei și să nu vorbesc mai mult cu Șuie Paparude.
Am vorbit cu fiecare în parte, dar mai mult am stat de vorbă cu Michi (Mihai Câmpineanu).

Citiți și voi ce ne spune Michi despre muzica făcută de Șuie Paparude și despre planurile lor.

  • Cum este să fiți din nou în Cluj?

Este a doua oară când cântăm la Midi anul acesta, am mai fost la un bal de boboci în 1 noiembrie și fără să fim ipocriți, la Cluj ne simțim ca în al doilea oraș ”hometown”, venim des și e chiar foarte, foarte bine aici.

  • Cu ce se diferențiază muzica pe care o face Șuie Paparude de cea care se ascultă în România?

Ne-am format un stil propriu. Nu prea stăm să disecăm ce se întâmplă în România, avem influențe, dar avem un stil al nostru pe care il facem natural, într-o combinație de stiluri. Până la urmă piața muzicală românească nu este cu nimic diferită față de piețele muzicale din afară și nu este un țel al nostru să ne diferențiem de alții….Șuie Paparude e Șuie Paparude.
Probabil că la concerte noastre s-ar putea vedea o diferență față de alte formații.

  • Cu ce ați venit nou pe piață?

Nu știu dacă am venit cu ceva nou neaparat. Suntem sinceri în muzica noastră.
Noi ne raportăm strict la muzica pe care o facem. Nu suntem niște staruri mega arătoși, pe scenă suntem așa cum suntem noi în viața de zi cu zi.

…………………………………

  • Aveți planuri de lansare în străinătate?

Da, deja am făcut demersuri. Până anul ăsta nu am trimis nimic în străinătate, dar acum am trimis niște piese și clipuri și am constatat că la o primă tură de trimis am avut niște rezultate promițătoare.

Melodia Soundcheck a fost difuzată de niște radiouri în Los Angeles și în primăvară plecăm în Statele Unite ale Americii la un festival mărișor din Austin, Texas- SWSX 2013 unde au cântat mulți artiști mari.

  • Melodia Soundcheck a fost difuzată pe posturile de radio din Los Angeles în limba română?

Da.

  • Crezi că pentru a vă lansa în străinătate ar trebui să traduceți melodiile în engleză sau să compuneți în engleză?

În primul rând noi facem muzică pentru oamenii din țara asta. Noi suntem……………….

Daca iti place formatie Suie Paparude  si vrei să citești ce mi-a mai spus Michi în interviul realizat în backstage în Midi după concert intră pe DailyShot citești integral si vezi si fotografiile de la concert facute de mine, direct de la pupitrul formatiei 😀

DailyShot este un alt proiect de-al meu, impreună cu o echipă de 4 oameni. Facem interviuri scrise si video, fotografii, recomandăm artiști interesanți ș.a

Dacă te interesează accesează site-ul (la care precizez că mai avem de lucru) și spune-mi părerea ta sinceră. O părere și un comentariu constructiv ajută. Enorm.

Un weekend plăcut vă doresc!

PS: Urmează o filmare surpriză de 1 decembrie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.