Skip to content

Colţul unic al designerilor si surprizelor creative la Sibiu: Uniqorner

Afis Uniqorner.3_micAstăzi merg în Sibiu, mă cheamă originile acasă 🙂

Mă bucur enorm când primesc veşti bune şi că se întâmplă lucruri în Sibiul meu, lumea nu stă în loc.

Aşa că mâine seară voi poposi la Târgul Uniqorner. Aţi auzit de el? Păi ar fi cazul deoarece este deja la a 3-a ediţie şi tot creşte, aşa cum îi stă bine unui eveniment relativ nou: de la an la an să devină mai mare şi mai prosper.

Din ce mi-au soptit organizatorii, vom vedea peste 50 de tineri designeri români care o să expună haine şi accesorii unicat create de ei la Gossip Tree şi Kleines Cafe, lângă Turnul Scărilor.

Haideţi şi voi să vedeţi tot felul de minunăţii creative şi colorate create de oamenii ăştia harnici şi frumoşi: haine şi accesorii unicat, decoraţiuni de iarnă, colinde şi vin fiert din partea casei.

Atenţie:

Pe lângă haine şi accesoriile unicat, la târgul de vis se găsim şi decoraţiuni de iarnă, cadouri de Moş Nicolae, dar şi vin fiert şi prăjituri din partea casei 😀 Ce ziceţi de asta?

Când auzi de accesorii unicat, decoraţiuni, haine inedite şi vin fiert şi prăjituri din partea casei deja simţi atmosfera aia proprie unui astfel de târg mic, dar care o să devină mare.

Uniqorner02

Abia aştept să văd creaţiile Dianei-Ribana şi ale celorlalti si sper să găsesc ceva care să mi se potrivească 🙂

Nu uitaţi: Expoziţia cu vânzare va avea loc din 30 noiembrie ora 12:00 până în 2 decembrie ora 22:00, lângă Turnul Scărilor, din Piaţa Huet spre str. Turnului.

Dacă nu o să mergeţi o sa va fac să regretaţi prin fotografiile pe care le voi face acolo 😀Uniqorner01

Să nu uit sa va zic ca duminică 2 decembrie, începând cu ora 18:00 la Kleines Kafe va avea loc şi un concert de colinde susţinut de grupul Harmony condus de profesorul C. Iridon, la care din păcate nu voi putea asista pentru că atunci am autocarul înapoi spre Cluj.

Colţul unic, aşa cum este denumit târgul Uniqorner de către organizatori se va încheia duminică seară cu o tombolă 😀 la care pot participa toţi clienţii din cele trei zile de târg.

Weekend plăcut si să ne vedem pe acolo. Anuntati-mă dacă veniti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.