Skip to content

Haine și accesorii unicat. In Sibiu, târg de vis a’la Paris!

Când locuiam constant in Sibiu, mă plângeam de faptul că nu erau evenimente prea des. Când se întâmpla ceva, încercam să nu pierd nimic: concerte, vernisaje, spectacole în aer liber, spectacole de teatru.

Acum, că locuiesc la Cluj, tot mai multe lucruri frumoase se întâmplă și la Sibiu. Deși mă enervez uneori că pierd unele evenimente extrem de frumoase pentru comunitatea sibiană, mă bucur că ele totuși se întâmplă și nu pot ezita să nu dau mai departe, să știe lumea că SIbiul, pe lângă faptul că e frumos, are și oameni care se mai ocupă din când în când de umplerea agendelor.

Așadar, vă prezint un nou eveniment roz care își face loc pe acest blog, eveniment la care nu ajung, dar care sper să adune oamenii la ceainăria Tea Spot, pe strada Tribunei 33….evident că abia acum aflu că s-a deschis o ceainărie în Sibiu.

Știm cu toții că românii sunt pricepuți la multe lucruri. Dar mai puțini sunt cei care fac ceva cu talentul lor, puțini sunt cei care au bani și susținători.

Gata cu vorbăria. Să vă spun despre ce este vorba.

Designeri români din toată ţara îşi vor expune spre vânzare hainele şi accesoriile în cadrul singurului târg de acest gen din Sibiu, în perioada 2-4 decembrie 2011, pe strada Tribunei 33 la TEA SPOT. Pe lângă produse unicat şi handmade, spaţiul va fi îmbogăţit cu aranjamente florale şi de Crăciun, într-un cadru cu note de jazz şi scorţişoară unde se găsesc şi se pot sorbi peste 50 de tipuri de ceaiuri calde.

Colţul unic, aşa cum e denumit de către organizatori, îşi va primi vizitatorii începând de vineri dimineaţă, 2 decembrie.

Atenție!  Fiecare femeie ce-i va trece pragul târgului Uniqorner are şansa să primească un cadou special din partea expozantelor iar la sfârşit se vor premia patru norocoase cumpărătoare.

Printre expozantele Uniqorner sunt: Diana-Ribana (Sibiu), Mademoiselle (Cluj-Napoca), Coup de Foudre (Bucureşti), Rue des Trucs (Iaşi), Vika Gorenco (Bucureşti), Utopic Art (Bucureşti), Astrid Tirlea (Oradea), Adelina Balut (Sighişoara), Delavy (Bucureşti), Radical (Sebeş Alba) şi alţii.

Sibiul avea nevoie de un târg de unde femeile să-şi poată cumpăra haine şi accesorii unicat. Am început să ne rafinăm gusturile şi să nu mai fim mulţumite cu haine pe care le vedem peste tot pe stradă. Unicitatea creaţiilor mele şi faptul că de cele mai multe ori sunt lucrate manual nu le creşte preţul de vânzare ci doar valoarea lor.” A declarat Diana-Ribana, una dintre expozantele Uniqorner. Nu mă pot abține să nu te indemn să intri pe site-ul ei, face niște lucruri extrem de drăguțe.

Toate femeile, de toate vârstele sunt aşteptate la Tea Spot, pe strada Tribunei 33, puţin mai jos de Mitropoliei, pentru a se delecta cu un ceai cald şi shopping de calitate.

Atunci când am plecat din Chişinău aveam convingerea că aici voi găsi oameni cu care pot face lucrurile „altfel”, mult mai atrăgătoare, tocmai de aceea am deschis unica ceainărie din Sibiu. Propunerea organizatorilor Uniqorner de a găzdui prima ediţie a acestui târg unic vine parcă pentru a-mi întări convingerea şi a sărbători prima lună de la deschidere. Suntem extrem de mândri că reuşim să facem o diferenţă împreună” a declarat Cocieru Alexandru din partea Tea Spot.

Târgul unic Uniqorner va avea loc în perioada 2-4 decembrie 2011.

Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ulwww.uniqorner.cemerita.ro

PS: Mulțumesc Tudor Popa pentru înștiințare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.