Skip to content

Fetele in Vama Veche-Vamaiote

Gratar

A trecut 1 mai-Ziua muncii,  zi în care programul de muncă ar trebui să fie micșorat sau chiar tăiat de tot.

Norocul că a fost duminică.

Așa că românii s-au întrecut la grătare(fără cartofi dacă se poate) și la beute, dar un singur lucru le-a împiediat pe unele persoane să încingă carnea și să dea drumul berii pe gât-ploaia. Eh, detalii.

Unii mai îndrăzneți au fugit în Vama Veche, un loc unde lumea obișnuiește să meargă pentru a se simți bine, pentru a bea, a se droga, a se destrăbăla, sau de ce nu, pentru a fi la mare și a scăpa de oraș.

Am citit azi un articol interesant care prezintă ziua unui vamaiot. http://www.tvdece.ro/programul-unui-vamaiot-de-1-mai/  sau www.groparu.ro scrie despre jurnaliștii care merg în 1 mai în Vama Veche pentru a face reportaje.

Ok, am înțeles cum stă treaba cu programul vamaioților.

Berea nostra cea de toate zilele

Dar cu ELE ce facem? Vamaioții( din câte știu) majoritatea nu sunt gay. Ceea ce inseamnă că au nevoie și de femei, adică de vamaiote care să aibă o vorbă bună, să le toarne în pahar/să le dea sticla, să își ofere trupul pentru diverse lucruri, ca să spun așa, sau chiar să dea 50 de bani la chetă sau să facă ele singure.

Cum ar arăta programul lor?

Eu cred că programul lor seamană cu cel al bărbaților, că doar și ele sunt oameni: se trezesc, le doare capul de la beția din timpul nopții, schimbă hainele murdare(ca doar suntem în Vamă, ne murdarim in momentul in care cădem în nisip).

În momentul în care foamea nu le mai lasă să se gândeasca la mahmureală, încep să se plimbe pe la terase.

Acum vedem și unul din avantajele de a fi femeie: adica Libertateee frateeee :)“Ui ce plămâni are aia!”

Da. Se duce la locul unde 2 tipi “buni” vând gogoși și își arată podoabele pentru a căpăta gogoși.

O altă vamaiotă, la câțiva metri mai încolo, se sărută cu prietena ei pentru a primi covrigi sau hamsii.

După ce au mâncat ceva, viața parcă e mai bună.

Acum hai să bem!

Merg să se plimbe pe plajă, să povestească ceva ca între fete și nu stau mult până apar câțiva tipi care le ofera sticla să bea ceva. Doar sunt în Vamă, e libertate și toată lumea e cu toată lumea.

Așa, fetele noastre se împrietenesc cu vamaioții darnici și mai pe seară se aude ceva într-un colțișor, nu foarte retras. A, da, două persoane fac sex, apoi apar în pozele de pe site-ul ziarului Click.   Desigur ca jurnaliștii sunt la muncă și subiecte găsesc în Vamă, numai că uneori jurnaliștii nu sunt bine-primiți și avem exemplul de ieri cu Ilknur Pintilie de la ProTv.

Răsăritul e mai frumos în Vamă. Marea, cu briza ei rece de mai și de dimineață, sticle goale peste tot, corturi, vamaioți care au ratat intrarea în cort și au adormit lângă el, trei persoane încă cântă și imediat adorm, nispiul e umed.

Este o constantă oaza de fericire, au scăpat de blocurile gri, de băieții răi de după ele(“după blocurile gri stau ei, majoritatea”) si de alte lucruri tipice mediului urban.

Toată lumea e fericită: răsăritul e superb, sticlele stălucesc într-un mod special, corturile colorate se înalță de pe plajă și vamaiotele au adormit.

Pfui, ce noapte nebună!

Și au tot băut și s-au distrat și au băut, coafurile și unghiile s-au cam distrus, nisipul este cam peste tot, libertatea e deplină și ziua următoare e aproape la fel, doar că acum schimbă terasa și tipul.

Apoi urmeaza multe ore de stat in tren. Drumul pana la baie e lung, greu si acolo miroase urat.

Dar libertatea si distractia din Vama se pare ca merita tot efortul.

/m

PS:si eu voiam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.