Skip to content

“Farmacia inimii”, Catena, vinde produse expirate.

De Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, seful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Cluj, Mircea Radu, anunţă faptul că după o investigaţie în farmaciile din Cluj, a descoperit numeroase produse expirate.

În mediul rural există multe farmacii în care produsele puse la vânzare au termenul de valabilitate expirat.
Nici la oraş lucrurile nu stau prea bine. Renumita farmacie CATENA, care comercializează produse naturiste a fost depistată că vinde produse expirate: 3 loturi de produse naturiste în valoare de aproximativ 28.000 lei au fost găsite de oficialii Protecţiei Consumatorilor.Farmacia a fost amendată cu 3000 lei.
Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Cluj, Mircea Radu precizează că “nu valoarea(banii) conteaza, ci sănătatea” si el roaga consumatorii sa aiba grija, fiind atentionati că e vorba de sănătatea lor.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tQDALmApCgw]

8 thoughts on ““Farmacia inimii”, Catena, vinde produse expirate.”

 1. la slatina la farmacia catena, am primit in loc de piracetam ,piroxicam! m-am intors si le-am aratat! cu stupoare va spun ca mai sa ma omoare asistenta respectiva.gabi neacsu se numeste .a tipat la mine ,sub nici o forma nu a recunoscut,asa ceva nu am intalnit niciodata.nu voi mai intra niciodata in farmaciile catena!!! personal DEZASTRUOS!!!!

  1. Numai de intamplari nefericite aud din pacate… Acestea sunt mai rare, dar totusi cred ca se intampla si la alte farmacii si in multe alte locuri.
   Aiurea, in orice caz.

 2. Farmacia drac.. Catena! Am cumparat doua luni de la ei medicamente si din intamplare a treia luna am cumparat de la alta farmacie. Am constatat ca am platit (cu reducere, cu card) in doua luni inca o luna in plus. La ei ma costau 150 lei medicamentele si la celalalta farmacie 100 lei pe luna. Sa dea faliment!

 3. ar trebui sa faca si la noi vizita cei de la protectia consumatorului in jud satu mare mai exact Tasnad Clubul “La Diva” de care apartine un restaurant, hotel, terasa vinde sucuri nectare ce au fost expirate de un an , shake-uri , ciocolata calda si alte produse totus nimeni nu face nimic bate jod de oameni pt un suc cappy nectar care este expirat cere 5 lei si saracii clienti nu observa pt ca sterge data expirari de pe falconuri .

  1. Hmm. Pai de ce nu faci chiar tu ceva in aceasta privinta? Fa niste sesizari, fa-le reclamatie, mergi la politie. Trebuie doar ca cineva sa ia initiativa!
   Chiar poti face ceva in sensul asta. Gandeste-te ca cineva drag tie merge acolo si consuma, apoi se imbolnaveste.
   Serios!
   Succes! 🙂

 4. o hai lasa-ma:))) ui ma la ea cum cauta scandalul!!!!

  Vreau sa traiesc mai mult….vreau sa nu mai stranut…ce melodie cretina:)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.