Skip to content

De dragul cadourilor

Am neglijat blogul pentru câteva zile. Asta nu pentru că am lenevit, ci pentru că am fost ocupată. Ocupată cu unul dintre lucrurile care îmi place să îl fac cel mai mult, adică să merg la concerte și să mă distrez 😀 (ce ocupație bună, nu?)

În acest weekend am fost la trei concerte:  Lights Out, Mojo Barrel și Vama (click și citiți cronici și vedeti fotografii, în caz că vă interesează).

Dar nu despre asta vreau să scriu, ci despre ziua de astăzi.

Astăzi este acea zi din an în care noi atunci când eram mai mici aveam așteptări mari. Asta era singura zi în care ne plăcea să ne vedem cizmulițele curate și mai ales, curățate de noi. Ne plăcea să ne imaginăm ce vom primi și să ne strâmbăm când dimineața vedeam prima oară o jordiță, ca mai apoi să descoperim și altele.

Eu nu primeam foarte multe lucruri, dar nici nu consider că era necesar să primesc o plasă plină cu dulciuri pe care să le bag în mine într-o zi (nu că nu aș fi putut 🙂

Cel mai frumos la aceste zile în care se fac cadouri este bucuria. Bucuria pe care o vezi pe fața celui care primește ceva, dar și pe fața celui care dăruiește. Nu știu cine este atât de egoist încât să nu simtă o bucurie imensă când face un cadou reușit. Eu parcă mă simt mai bine decât atunci când primesc ceva, deoarece știu că a fost un gest venit din partea mea, care uneori nu așteaptă neaparat un cadou înapoi. Dar pe de altă parte, atunci când primesc ceva am senzația că trebuie să dau și eu ceva înapoi, sau să mulțumesc de 100 de ori și parcă să mă simt datoare.

La noi în familie mama este cea care ne face cadouri și investește bani, minte și suflet ca să ne dea ceva care să ne placă și care să fie util. În altă ordine de idei, aseară am primit pachet de la părinții mei și mama mereu îmi trimite ceva frumos, ca să fie mai aproape de mine. Anul acesta mi-a trimis mâncare pregătită foarte frumos de tata, o ciocolată, câteva curele foarte faine și fularul pe care l-am uitat acasă, apoi să văd că am primit și niște bani, care au venit la timp, deoarece eram clar fără bani.

O altă surpriză a fost pachețelul primit de la prietena mea Iza. Îmi pare atât de rău că nu i-am făcut o fotografie exact când l-am primit, fiindcă arăta superb, dar eram prea curioasă ce e înauntru. Și mirosea așa de frumos…

Mulțumesc!

La mulți ani celor care își serbează azi ziua onomastică!

Unii au primit chiloți, alții consideră un cadou perfect vestea că în 31 august 2012 vor cânta cei de la Red Hot Chilli Peppers în România, cineva a primit un palton, ducliuri, iar noi care suntem plecați de acasă ne mai bucurăm de un pachet de acasă sau o jordiță primită de la colega de apartament. 🙂

Voi ce ați mai primit?

Și dacă tot ne place să facem cadouri, să nu uităm de campania SHOEBOX si la mine pe blog aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.