Skip to content

Cum a fost in prima seara la ARTmania.

Festivalul Artmania a impanzit orasul Sibiu si mii de fani au fost ieri prezenti la prima seara de concerte a’ la’ Artmania.

Lacrimas Profundere a deschis oficial seara in Piata Mare. Din pacate, am ratat aceasta trupa.

Dupa recitalul acestora, pe scena si-au facut aparitia Helloween, formatie care este a doua oara la Sibiu, dupa ce prima oara au fost la festivalul Rockin’ Transilvania.

Cu luna plina deasupra, cei de la Helloween au fost foarte energici si au degajat un val de energie pozitiva. Recitalul lor a inceput cu melodia Are you metal? si au cantat melodiile consacrate, dar si multe altele care intra in componenta albumelor. Printre melodii, au cantat si cunoscuta melodia If I could fly si au incheiat cu I want out.

Andi Deris, vocalist la Helloween din anul 1993, a stiut cum sa ii faca pe fani sa urle, sa se dezlantuie, desi la un moment dat devenea cliseica cifra 6.

Se vede ca este o trupa cu vechime in scena rock-ului, deoarece au stiut sa faca atmosfera, sa emane energie, sa comunice cu publicul, care nu s-a lasat mai prejos.

Felicitari Helloween!

Urmatoarea pe scena a fost Tarja Turunen impreuna cu trupa sa.

M-a uimit energia Tarjei si felul in care dansa pe scena. Ea si-a exprimat multumirea si fericirea ca este din nou in Sibiu.

Formatia ei este intr-adevar una buna si demna de respect, cu muzicieni foarte talentati.

Artista a fost asteptata de multi fani si m-a uimit sa vad o fata cam de 14 ani care cunostea versurile si era vizibil emotionata ca preferata ei este pe scena.

Tarja a ales sa cante si doua melodii pe care le canta alaturi de NIghtwish: melodia End of all hope si Over the hills and far away, doua dintre cele mai cunoscute melodii ale formatiei finlandeze.

Tarja a fost intr-o forma foarte buna si desigur ca s-a ridicat asteptarilor.

Nu stiu cata lume asculta versurile, dar la un moment dat a cantat un fel de “colaj” cu mai multe coveruri, fractiuni mici din melodii cunoscute precum Living on a prayer si Heaven is a place on earth.

Prima seara de concerte a debutat in forta in Piata Mare. Nume mari au fost aduse de organizatorii Artmania si au facut ca inima Sibiului sa bata rock.

Altfel spus, o seara reusita!

Despre programul de azi si de maine puteti citi pe site-ul oficial: www.artmaniafestival.ro

Mai multe, vedeti in fotografii si haideti la ARTmania!

5 thoughts on “Cum a fost in prima seara la ARTmania.”

  1. Pingback: Cluj Arena rocks! « A WordPress site with a hat and a guitar

  2. Pingback: Vreau la Peninsula!(Toata lumea stie asta) « A WordPress site with a hat and a guitar

  3. Pingback: Despre Artmania, spatiul Sibiu Arena din Pădurea Dumbrava. « A WordPress site with a hat and a guitar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.