Skip to content

A doua seara Artmania in imagini.

Și așa se făcea că intrai în centrul Sibiului, vedeai mult negru, bocanci, corsete, rochii și fuste gothice, curele cu ținte, haine de piele și pletoși si evident Harley.

In momentul in care intrai in zona de concerte, nu aveai cum sa ratezi terasele unde berea Tuborg(berea festivalului) era la ea acasa 🙂

 

 

 

 

 

 

Aici a fost amplasata zona VIP si zona de carti de la Humanitas.

Da, este a  doua zi de concerte de la festivalul Artmania și Sibiul este mult mai rock decât de obicei.

Cei doi se plimba cu berea in spate pentru ca toata lumea sa fie multumita 😀 Buna ideea.

Formația Republica. O solistă, un chitarist, un clăpar, adică formația care a deschis cu succes seara, deși genul abordat de ei nu este tocmai pe placul tuturor.

Vocea solistei, energia, solo-urile și griffurile de chitară, sunetele electronice au fost o combinație bună  pentru a deschide a doua seară rock.

După o mică incălzire cu formația de mai sus, Sonata Arctica s-a  pregătit să intre pe scenă și să electrizeze publicul care a umplut Piața Mare.

Nu vreau să scriu prea multe despre concert, ci vreau să precizez că lumea s-a simțit foarte bine, toată formația a degajat energie, iar publicul a fost extraordinar: lumea a urlat, au cântat alături de ei, au vrut mai mult și Sonata Arctica le-au mai cântat 4 piese în plus, printre care și vestita melodie Replica.

În momentul în care Sonata Arctica a părăsit scena, echipa formației Lacuna Coil au demarat pregătirile pentru ultimul concert din festival.

Așadar, Lacuna Coil au închis festivalul Artmania în forță.

Frumoasa și carismatica vocalistă  Cristina Scabbia alături de solistul  Andrea Ferro au demonstrat că fac parte dintr-o trupă care poate să facă „o mare de oameni” să urle la unison.

Multe dintre melodii au fost cântate de fanii acestora, dar și coverul melodiei Enjoy the silence a celor de la Depeche Mode.

Cristina Scabbia a anunțat la un moment dat că este ziua toboșarului Cristiano “Criz” Mozzati și toată lumea i-a cântat la mulți ani. Cred că a fost un moment emoționant și frumos pentru el.

În concluzie, ultima seară a Artmania Festival a însemnat o piață plină de fani și iubitori ai muzicii rock, sub o lună plină, alături de prieteni.

Festivalul ARtmania a adus formații așteptate de ani de zile în România, formații care au adunat în același loc numeroși iubitori ai muzicii rock, care au transformat Sibiul într-un oraș al rockului.

Felicitari organizatorilor și la anul așteptăm formații și mai bune!

Rock on m/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.